Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 30 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 L’IES Rei En Jaume d’Alzira ha celebrat el V encontre entre antics i actuals alumnes del centre

Una vintena d’exalumnes van acudir al saló d’actes del centre per comentar les seues experiències acadèmiques després d’haver abandonat l’institut


 

.-000353

L’IES Rei En Jaume d’Alzira ha celebrat el V Encontre entre antics alumnes del centre i alumnes  que actualment estan cursant el segon curs de batxillerat. Una vintena d’exalumnes  van acudir  al  saló  d’actes del centre per comentar les seues experiències acadèmiques després d’haver abandonat l’institut.

Aquest encontre ha estat organitzat i coordinat per l’equip directiu, la professora coordinadora de batxillerat  i el departament d’orientació, i s’emmarca dins del programa d’orientació dirigit a informar  els estudiants que estan actualment en segon de batxillerat sobre els estudis universitaris.

Els antics alumnes mantenen el contacte amb el que va ser el seu centre de batxillerat i s’ofereixen per comentar com va ser el pas de l’institut a la universitat, l’experiència de les proves d’accés a la universitat, els canvis que troben en accedir als estudis superiors i, en definitiva, quina ha estat la seua experiència personal amb els estudis universitaris.

La representació d’antics alumnes va ser prou nombrosa com per aportar experiències de les diferents universitats valencianes i poder comentar peculiaritats d’estudis  universitaris de lletres i de ciències. Les diverses intervencions van servir per conèixer de primera mà com és la vida universitària vista pels seus protagonistes, els quals comentaren les seues impressions personals sobre els estudis que estan fent i les diferències entre el que esperaven trobar i la realitat del dia a dia universitari.

A més de tractar qüestions estrictament acadèmiques, s’hi van comentar altres aspectes que els afecten directament, com ara el fet de traslladar-se a València o haver de compartir un pis, els horaris discontinus, les eixides professionals, les estades a l’estranger i els intercanvis amb universitats d’altres països.

Els alumnes de segon de batxillerat aprofitaren l’ocasió, i el fet d’estar amb universitaris pròxims i coneguts, per exposar les seues inquietuds i per recollir informació de primera mà.

IES Rei En Jaume

 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 
 
 
 
 
 


.-000079 
.-000331

.-000065




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal