Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Estació d’autobusos d’Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 L’estació d’autobusos de Xàbia comparada amb la d’Alzira: diferències escandaloses
Cartes al director

“La que tenim nosaltres, la veritat, serveix per a qualsevol cosa menys per a sentir-se orgullosos de dir que ‘això’ és una estació d’autobusos”




.-000335

Passant el cap de setmana anterior a Xàbia vaig vore l’estació d’autobusos que tenien: moderna, funcional, agradable a la vista, etc… i em vaig enrecordar de la que tenim a la nostra ciutat, “gràcies” al PLA “des”CONFIANÇA de Camps i que ens volgueren vendre com a una gran inversió.

Segons dades objectives, la golejada és d’escàndol.

 

Estació d’autobusos de Xàbia

Cost: 115.200 €

Any d’inauguració: 2013

Serveis

4 carrils per a línies d’autobusos

Parada de taxis

2 aseos

Local de 20 metres

3 marquesines

 

Estació d’autobusos d’Alzira

Cost: 654.666€

Any d’inauguració: 2011

Serveis

Dàrsena d’autobusos amb un accés de 7 metres d’amplària on caben fins 4 vehícles públics.

 

No fa falta ser molt llest per a vore quina infraestructura seria més beneficiosa (en tots els sentits, en el cas de poder elegir) per als alzirenys. A més a més, s’ha de tindre en compte que l’esmentada nova estació de la nostra ciutat està ubicada sobre una vía d’accés ja existent (per tant, part de l’obra ja estava feta), paral·lela entre el carrer Sant Domènec de Guzmán i la CV-50. També s’ha d’observar que l’any en el que es va inaugurar l’estació de Xàbia, la crisi era més patent i hi havia menys diners que 2 anys abans, però així i tot, s’aconseguí fer una obra més pràctica i donant els millors serveis als veïns que la feta a la nostra ciutat.

La que tenim nosaltres, la veritat, serveix per a qualsevol cosa menys per a sentir-se orgullosos de dir que “això” és una estació d’autobusos. Cal recordar que la infraestructura feta no té aseos per a la gent que està esperant que arribe l’autobús. Tampoc s’ha disposat d’un local on poder fer més agradable l’espera, i amb el qual, l’ajuntament també podria haver obtés un rendiment econòmic. I que dir de la teulada feta, Amb uns forats que, si plou en hivern et banyes i si fa sol a l’estiu et pega als ulls.

Per a finalitzar, dir que seria interessant que el pròxim govern poguera traslladar la parada de taxis, existent a l’Avinguda dels Sants Patrons, fins a eixe lloc (fent una xicoteta inversió per tal de condicionar l’espai) i així, qui ens visite podrà disposar d’una millora connexió de serveis, al temps que deixaria lliure al voltant d’unes 20 places d’aparcament a una zona tant sol·licitada com és l’Avinguda.

Nando

 

 
Nota: l’autor d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 



.-000079
.-000331

.-000065




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Kanalla - 25/05/2015
Y lo bonita y práctica que es la de Alzira.
Es que no sabemos entender el concepto de diseño que algunos aplican a la arquitectura.
Bueno tampoco sabemos entender muchos sobrecostes innecesarios.
María - 25/05/2015
A nuevos tiempos democráticos, habrá que abrir todos los cajones, ventanas, puertas, revisar contratos, etc. Es el momento de la transparencia, es el momento de "auditar" cuentas, luego los entendidos dirán cómo y de qué manera se ha gastado el dinero de los alcireños. ¡¡Que cada palo aguante su vela!!.
luis - 25/05/2015
quiero hacer una objecion la terminal de alzira tambien tiene aseos,si en la pared de enfrente y si les aprieta mucho pueden subir la pared y en la parte de abajo hay un gran campo
Ciudadano - 05/06/2015
Nando: Si buscamos en el RAE el significado de "apeadero" veremos en su segunda definición, que sería la más adecuada para este caso nos dice " En los ferrocarriles, sitio de la vía preparado para el servicio público, pero sin apartadero ni los demás accesorios de una estación".
O sea que nos intentaron vender la moto diciendo que era una estación de autobuses, pero realmente y como tú nos has detallado por la carencia de servicios y accesorios que tienen las estaciones, eso no es una estación, es un APEADERO de autobuses.
Yo creo que en cualquier terreno propiedad del ayuntamiento se podría hacer una buena estación de autobuses, incluso más barato que lo que costó ese "apeadero de diseño" y eso dejarlo como una parada más para los autobuses que hacen ruta por la comarcal en la que está situado.
¿Te imaginas que bonito sería una estación, con wc, aparcabicis, taquillas, cafetería, parada de taxis, parking para coches y también para autobuses, etc. etc., incluido hasta por lo menos varios empleados que se encarguen del mantenimiento y la información?
MARIA - 08/06/2015
No se si recordáis, porque al igual sois muy jóvenes,Alzira ya tubo su estacion de autobuses enfrente de la Purisima .

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal