Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 27 de junio de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 Ja han començat a Alzira les festes de Sant Pere

Els clavaris d’enguany són Pascual Alba i Lucrecia Blanco




.-000337
 

Ja han donat inici les festes de Sant Pere a Alzira amb l'obertura del dosser, pels clavaris Lucrecia Blanco i Pascual Alba, que van estar acompanyats pel senyor alcalde Diego Gómez, les regidores Isabel Aguilar i Aida Ginestar, representants de la coordinadora de festes i partides, de la junta de germandats i confraries de la Setmana Santa, i altres entitats festives. Després de la benedicció del dosser pel rector de la parròquia de Sant Joan mossèn Javier Oriola, va tendre lloc una dansà de carrer en què van participar les nebodes de Teresita Pau, entre elles la regidora de cultura Aida Ginestar, i la festera Bàrbara Pastor. A continuació es va realitzar una cercavila pels carrers del barri a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters les Raboses, per a finalitzar la inauguració del dosser Bernat Iborra va cantar unes albades a Sant Pere. 

Des de la comissió de festes de Sant Pere volem agrair la presència del senyor Alcalde i les regidores de festes i cultura, dels representants de les entitats festives, a la colla les Raboses, i als amics i veïns que ens van acompanyar, i als que convidem a apropar-se aquestos dies i acompanyar-nos en els diferents actes que hem programat en honor de Sant Pere.

Comissió de Festes de Sant Pere

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

 

 

               
 .-000003                                                                     .-000004

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal