Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 26 de junio de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'alcalde d'Alzira i les regidores de Festes i Cultura assisteixen a l'obertura dels dossers del Crist de l'Alborxí i Sant Pere

El dosser de Sant Pere es pot visitat en el seu enclavament habitual, al carrer La Puríssima 12


 


.-000336

Com cada any, l’ultima setmana de juny, es celebren les festes en honor al Crist de l’Alborxí. La vice alcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar, i Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Salut, van acudir a l’obertura del Dosser, acte que ha donat inici a les festes d’aquest barri.

Veïns i festers van acompanyar als presidents, Adela Ruiz i Javier Saez, així com a les noves Clavariesses Lourdes Escudero Rodrigo, Inma Pardo Castillo i Nuria Muñoz Pardo.

Ja són 24 anys els que aquest barri gaudeix de unes festes plenes d’actes i tradicions com la festa de la bromera, les atraccions d’infantils, la nit de varietats del dissabte i la tradicional processó del diumenge.

Encara que els queda una setmana plena d’actes, ja estan preparant el que serà el 25 aniversari, de les festes en honor al Crist de l’Alborxí, el proper 2016.

Per altra banda ahir dijous, Diego Gómez, alcalde d'Alzira; Isabel Aguilar, vice alcaldessa i regidora de Festes i Aida Ginestar, regidora de Esports, Cultura i Salut, van assitir a l'obertura del dosser de Sant Pere.

Com cada any, per estes dates, els veïns i veïnes dels carrers al voltant de l'església de Sant Joan celebren la festivitat de Sant Pere.

El dosser es pot visitat en el seu enclavament habitual, al carrer La Puríssima, 12. Sopar baix braç, jocs per als menuts, disfresses, jocs tradicionals, balls i el trasllat de la imatge de Sant Pere Apòstol a la Parròquia de Sant Joan Baptista, acompanyats pel grup de "Dolçaina i Tabalet" són alguns dels actes programats per commemorar esta festa.

Alzira és una ciutat on les festes de barris i partides es succeeixen al llarg dels dotze mesos de l'any, encara que aplegat l'estiu és on es concentra el major nombre d'actes.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’equip de govern.

 
 
  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 
 

.-000306
.-000367

.-000375



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

MUCHACHO - 26/06/2015
Lo del barrio del Alborxí me supera.. Desde el miércoles noche con una disco móvil hasta las tantas para que luego no haya nadie. Sería interesante pasar este tipo de fiestas a fin de semana para molestar lo menos posible al vecindario.
Fart de 4 gats - 28/06/2015
No hi ha dret que esta festa organitze "actuacions" dimecres, dijous, divendres i dissabte. MÉS QUE LES FALLES. El cas del dimecres, com diu Muchacho, va ser terrible. Discomòbil fins les 2'10 de la matinada i ja a les 12, a penes hi havia unes poques persones. Damunt, a partir de la 1, posaren música punxi punxi i més forta. Caldria modificar l'ordenança perquè si a certa hora no hi ha un nombre mínim de persones (unes 20-25), es derogue el permís que els permet posar la música com vulguen fins les 2'30.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal