Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de agosto de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La regidoria de Cultura d’Alzira amplia l'oferta dels cursos de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i dels tallers de la Casa de la Cultura

A partir d’octubre s’obriran les inscriciones per a estes activitats




.-000337

A partir d’octubre s’obrirà la inscripció per als tallers i programes de la Casa de la Cultura que ofereix l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques. Aquelles persones interessades podran apuntar-se a les següents activitats:

Taller d'artesania: on s'experimenta amb tècniques i materials molt diversos amb els quals s'elaboren treballs creatius útils per a la vida quotidiana o purament estètics.

Taller de ceràmica: A les classes de ceràmica s’aprèn una gran varietat de tècniques per a treballar el fang, com socarrats, corda seca, esmalts, trencadís, etc., amb les quals s'obtenen objectes decoratius i escultures ceràmiques.

Taller de restauració de mobles antics: taller on s'aprèn a restaurar mobles vells amb diferents tècniques i materials.

Taller de moda i confecció: compta amb dos nivells d’aprenentatge. Adreçat a aquelles persones interessades en adquirir els coneixements i tècniques bàsiques per a fer retocs i confeccionar peces de roba.

Confecció d'indumentària tradicional valenciana: pretén apropar als interessats coneixements bàsics per a la realització de vestimenta tradicional. Cal tenir coneixements previs de costura.

Classes de pintura i dibuix: dirigit a xiquets/es i grups de joves i adults (compta amb diferents nivells de dificultat). Enguany s'ofereix una novetat per a alumnes més avançats; es tindrà la possibilitat d’introduir-se en l’aprenentatge dels rudiments de la ceràmica.

 

Cal destacar també que s'acollirà, per segona vegada, el projecte “Art, creativitat i creixement personal” que compta amb un component terapèutic inspirat en «l'arterapia» que ajuda a millorar l’autoestima i les capacitats de relació de les persones. Aquest projecte va destinat a la ciutadania que està sent atesa pel Departament de Serveis Socials.

Més informació en la Casa de la Cultura (c/Escoles Pies, núm. 4), telèfon: 96 241 74 07.

 

Nota de prensa del gabinete de Comunicación del Ayuntamiento de Alzira.

 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 
 
 
 
 
 
 



.-000365

 .-000370

  .-000135



 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal