Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.826 Fotografías: 108.803 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 5 de septiembre de 2015
Clic en la foto para ampliar

Pierre Lemaitre
Ver imágenes de esta noticia
1

 La tardor literària de Bromera

Pierre Lemaitre, Silvestre Vilaplana, Pep Albanell, Andrea Camilleri i Maria Solar són algunes de les apostes per a la nova temporada


 

.-000025

Bromera enceta el nou curs amb novetats i propostes pensades per a tot tipus de lectors. L’editorial publicarà, una vegada més, tant obres escrites pels nostres escriptors, com traduccions d’autors de renom internacional. També cal destacar la celebració dels 200 títols de la col·lecció infantil més emblemàtica de l’editorial, «El Micalet Galàctic».

Ja al setembre, arriba el llibre de MarcelineLoridan-Ivens, I tu no vas tornar, després de l’èxit i la polèmica que ha tingut a França. Sens dubte, no és un llibre més sobre l’Holocaust, ja que no pretén despertar compassió, sinó despertar consciències. A l’octubre publicarem l’esperat segon títol de la sèrie Verhoeven, després de l’èxit d’Irène. Es tracta d’Alex, de Pierre Lemaitre.

Andrea Camilleri, amb Dones; Silvestre Vilaplana, amb Un sepulcre de lletres minúscules; Vicent Usó, amb Les veus i la boira (Premi Alfons el Magnànim de Narrativa); Rodolf Sirera, amb Trio;Joanjo Garcia, amb Tota la terra és de vidre (Premi de Narrativa Antoni Bru d’Elx);Víctor Labradoamb No mataràs, i Pep Albanellamb Les fantasies del nàufrag (novel·la amb què ens sorprén després de molts anys centrat en la literatura infantil) són tambéapostes importants per al públic adult.

Pel que fa al públic infantil i juvenil, el títol 200 de «El Micalet Galàctic» serà una obra de Maria Solar, El meu malson favorit, Premi Lazarillo, amb la qual s’enceta un període de celebració que continuarà el 2016 amb la celebració del 30 aniversari de l’editorial.

A més a més, publicarem àlbums il·lustrats com ara De quin color són els besos?, de Rocio Bonilla, una història dolça i divertida que ens endinsa en el món dels colors i les emocions, i Mizu, el pastor de núvols, de Bea i Sílvia Gil, les autores Llavors de paper. També tindrem una nova col·lecció, «Rimar i somiar», de poesia infantil a càrrec de Carmen Gil. Jordi Sierra i Fabra, Carles Cano, Jordi Raül Verdú, Jesús Cortés, Ricardo Alcántara i Manel Álamo són alguns dels autors que presentaran novetat per al públic infantil i juvenil.

Bromera
 

 


              
.-000144                                                  .-000244

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal