Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 6 de octubre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Isabel Aguilar, regidora de Comerç, qualifica de gran èxit la VII edició de la Fira Comercial d’Alzira

Cal destacar també els actes de Moros i Cristians, que han aportat durant tot el cap de setmana un ambient festiu




.-000337
 

Ha sigut més que evident el gran número de visitants que ha rebut la VII Fira Comercial d’enguany, que començava divendres a les 17 hores i en la qual podíem trobar un poc de tot: perfums, moda de dona, home i xiquets, menjar, indumentària fallera, articles esportius, articles per a mascotes, productes per al cabell, llibres, adreç de la casa i  fotografia,  i també associacions que donaven a conèixer la seua activitat al públic.

Segons Isabel Aguilar, regidora de Comerç: “Esta ha sigut una edició en què s’han incorporat moltes novetats, que han acabat d'impulsar una cita comercial que es pot convertir en un punt de trobada comarcal, per a comerciants i consumidors. És important destacar que hem ampliat la publicitat per arribar a més públic i a més llocs, i pensem que s’han complit els objectius. Encara queda molt per fer, però des de la nostra Regidoria i junt amb l’Associació Empresarial d’Alzira, peça important en l’organització, treballarem pel mateix objectiu, el de fer d’esta Fira una cita imprescindible en el calendari. Estem molt contents pels resultats d’esta VII edició;  per la quantitat de comerciants que hi han participat, per l’èxit de la Fira de la Tapa i per les encertades novetats, com algunes activitats d’animació infantil i per a adults o la Fira de l'Automòbil. També hem comptat amb la presència de personalitats com Isabel García, diputada provincial d’Igualtat, Joventut i Esports; Ignacio Costa, director general de Comerç i Consum; Enric Morera, president de les Corts Valencianes, o Joan Baldoví, diputat en el Congrés. És un plaer rebre a la nostra ciutat personalitats que reforcen un esdeveniment important per a nosaltres, però també és reconfortant vore com un gran equip de professionals veu recompensat l’esforç per portar a terme un projecte d’esta envergadura”.

Des de l’Associació Empresarial d’Alzira també es vol apostar per ampliar el número de participants en edicions posteriors. Per a això, els comerços de la ciutat han de tindre clar que la Fira Comercial és una finestra més per a mostrar els seus productes o serveis a un públic que acudix, cada vegada més, a este tipus d’activitats comercials i lúdiques.

Cal destacar també la importància dels actes de Moros i Cristians, que han aportat durant tot el cap de setmana un ambient festiu que, any a any, suma més seguidors. Entre ells, actes tan tradicionals com l’Entrada Falsa, l’Entrada Mora i Cristiana del dissabte, la trabucada de diumenge pel matí o el sopar de “l’olla mora”.

Aguilar vol agrair a tots els participants la seua disposició, paciència, esforç i col·laboració per poder celebrar una fira comercial de qualitat,  amb productes diversos i complint amb tots els requeriments que han sigut necessaris. També vol donar-los l’enhorabona per fer d’esta edició un esdeveniment diferent i acollidor per a tot el públic, veïns i visitants que ha tingut la ciutat d’Alzira durant el cap de semana.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 

  .-000135

.-000378
.-000083




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal