Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 30 de noviembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’han presentat 205 ofertes per a executar les obres de Diputació per valor d’1’5 milions d’euros

Les empreses constructores han pogut presentar les seues ofertes per a optar a la licitació de les obres a realitzar




.-000373

L'equip de govern d'Alzira és garant de transparència; prova d'això ha sigut la possibilitat oferida a les empreses constructores per a presentar les seues ofertes per a optar a la licitació de les obres a realitzar, en la nostra ciutat, fruit de la subvenció atorgada per la Diputació de València. 

Finalment s'han recollit 205 ofertes per a efectuar 25 contractacions per un valor d'1.500.000 d'euros. Esta aportació de la Diputació permetrà finalitzar, entre d'altres, la restauració de l'edifici de la Parrilla; adequar el parc de Pere Crespí; millorar l'accés a la Casona de la Murta; rehabilitar el magatzem de Cucó i el Palau de Casassús; rehabilitar l'enllumenat del passeig fluvial i del Pavelló Pérez Puig; adaptar les voreres dels carrers Albuixarres, Nord, Josep Maria Llopico i Felip II; el tancament del parc de l'Alquenència; o condicionar l'acústica de les aules de la Casa de la Cultura per a ús de la Societat Musical.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat que este nou govern té una altra manera de fer les coses, de gestionar, «Anem més allà del que obliga la llei, cosa que ens ha permés donar la màxima divulgació a les obres previstes a Alzira amb el pressupost atorgat per la Diputació». 
Segons el regidor, esta manera de procedir ha possibilitat que totes les empreses de construcció hagen tingut els mateixos drets i les mateixes oportunitats, «Fet que ens convertix en un ajuntament totalment plural i obert a tots».

Les obres estan pràcticament ja adjudicades en la seua totalitat, algunes obres menors ja han començat, i altres de major envergadura començaran en les pròximes.

  

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


               

 .-000003                                                                     .-000004 
 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 01/12/2015
Las preguntas son :
¿Existe coincidencia entre las empresas invitadas y las adjudicatarias?.
¿Podemos los ciudadanos acceder a las ofertas presentadas para compararlas y saber el criterio adoptado por el Ayuntamiento?.
pere - 02/12/2015
Estaria bé que atès que el govern presumeix de transparència es publicaren al perfil del contractant de la pàgina web de l'Ajuntament de Alzira la relació d'obres i adjudicataris . A més de quin a estat el criteri d'adjudicació perquè cada ciutadà que estigui interessat pugui comprovar que s'ha realitzat un bon procediment . I veure també el nombre d'empreses de la ciutat d'Alzira que han estat adjudicatàries i d'altres poblacions per així estimar la repercussió d'aquestes inversions en el foment de l'ocupació local i en la d'altres municipis.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal