Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 23 de diciembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El Concurs d’Escaparatisme d'Alzira es consolida con un dels esdeveniments més importants per als comerciants de la ciutat

1r premi per a Frutas y Verduras Clara, 2n premi per a Vanity i 3r premi per a Moneries




.-000337
 

Ahir es va celebrar l’acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del XV Concurs d’Escaparatisme a la ciutat d’Alzira, el qual ha batut el rècord respecte a l’any passat i ha arribat a 97 participants.

Com va apuntar la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, “És important que, consecutivament, haja augmentat el nombre de participants i també el nivell dels expositors. Els comerciants cada vegada s’esforcen més en els detalls i cada any sembla més difícil elegir els guanyadors i guanyadores. És tan alt el nivell, que estem estudiant incloure un altre premi per a successives edicions”.

Enguany ja es va incloure una novetat: la votació a través de xarxes socials, com per exemple Facebook, per tal d’augmentar els premis i la participació ciutadana. Per a adonar-se de l’abast que ha tingut esta ultima edició del Concurs d’Escaparatisme, sols hem de fixar-nos en les dades d’eixa pàgina de Facebook, ja que ha obtingut 10.706 “me gusta”, l’esdeveniment ha sigut 8.668 vegades compartit i ha tingut un “abast de publicació” de 147.986 persones. Sens dubte unes dades a tindre molt en compte per a les següents edicions. 

Aguilar també va felicitar i agrair a tots els participants la seua implicació en el concurs i la seua assistència a l’acte de lliurament de premis. Així mateix, va tindre paraules d’agraïment a tot l’equip de persones que fan possible que este concurs es duga a terme.

La regidora de Comerç i l’alcalde, Diego Gómez, varen ser els encarregats de donar els premis als guardonats, els quals foren els següents:

1r premi: 800 € + estand gratuït per a la Fira Comercial ALZIRA OBERTA, per a Frutas y Verduras Clara

2n premi: 500 €, per a Vanity

3r premi: 300 €, per a Moneries

Premi “Enginy”: 150 € per a, Cafeteria Llibreria Entre Llibres

Premi “Gràcia”: 150 €, per a Bialcanet

3 accèssits de 150 €, per a: El Celler, Reclam Editorial i Reme Sierra.

2 Premis Votació Popular de Facebook de 150 €, per a: Roba Infantil Maduixa i Vanity.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 



.-000388

-000398

.-000399 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

BERNAT IBORRA - 28/12/2015
Una Llastima que el jurat otorge el 1 premi a un aparador repetit de altres anys i oblidant-se de la gent que s' esforça any enrerre any en fer coses diferents i originals.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal