Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.824 Fotografías: 108.801 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 'Amparo Carrió - Pèls i Més' junt a Eugeni Alemany són protagonistes en el Tro d'Avís 2016, el llibre de La Malva

Van ser les encarregades de dur a terme el maquillatge, perruqueria, atrezzo i estilisme del polifacètic actor i humorista


 

L'equip de perruqueria i estètica 'Amparo Carrió – Pèls i Més' ha sigut l'encarregat este exercici de dur a terme el maquillatge, perruqueria, atrezzo i estilisme del principal protagonista de Tró d'Avís 2016, Eugeni Alemany. El polifacètic actor, guionista i humorista va estar en les seues instal·lacions sotmetent-se a una maratoniana sessió de fotografia i vídeo amb la finalitat de preparar el material a publicar en el pròxim llibret de la falla.

Eugeni es va caracteritzar en nou personatges distints: agricultor hipster, Mónica Oltra, Ausiàs March; un rastafari, fallera, locutora de Canal 9, velleta, mestra moderna i pobletà. Durant les dotze hores que va durar la sessió de fotos, Amparo Carrió i el seu equip va treballar a marxes forçades per a convertir Eugeni en cada un d'estos personatges. Perruques, extensions, barbes postisses, a més d'un perfecte maquillatge van fer que el resultat del treball fóra perfecte.

Amparo Carrió és una professional alzireña que compta amb llarga experiència en este tipus de treballs, pel·lícules, curts i sèries de televisió com l'Alqueria Blanca.

A pesar del dia tan intens viscut junt amb els membres de la falla Plaça Malva va ser una jornada única, el poder compartir tantes hores amb Eugeni Alemany i l’equip d’Amparo Carrió.

La sessió de fotos va anar a càrrec de Vicent M. Pastor i el vídeo de Monrós i Pastor, estos grans professionals van plasmar en el seu treball els nou personatges que son idea original d'Eugeni Alemany. Tot el treball va estar baix l'atenta direcció de Miguel Ángel Martínez i José Manuel Rubio, que comptaren amb un equip de gent de la Malva que va estar al seu costat tot el dia.

Demà dijous,  a les 20 hores, en la Casa de la Cultura d’Alzira, està previst l’acte de presentació del llibre de la falla Plaça Malva d’Alzira Tro d’avís 2016. En l’acte es farà també el lliurament del Guardó d’Or de la falla a Eugeni Alemany.

 



 

 

.-000113
 
Más información de Amparo Carrió - Pèls i Més  
 
 

 
ESTA ENTRADA NO ADMITE COMENTARIOS
 
EL SEIS DOBLE se reserva el derecho de admitir comentarios en las entradas de su diario digital. Podrán ser omitidos en las noticias de carácter comercial o personal, bien por acuerdo de la redacción, o bien por decisión de las partes implicadas. 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal