Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira ha rebut la visita de Julià Alvaro, Secretari Autonòmic de Medi Ambient

Part de la visita ha transcorregut als paratges de la Murta i la Casella, Un espai que rep anualment prop de 30.000 visites i més de 100 col•legis de la Ribera


 

.-000412

Julià Alvaro, Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, ha estat rebut per l’alcalde Diego Gómez i acompanyat pel regidor de Medi Ambient Pep Carreres.  Ha participat en l’acte simbòlic de plantar un arbre en el bosc de ribera del Xúquer (una activitat dins del programa del mes de l’arbre que l’Ajuntament d’Alzira ha organitzar durant febrer) i, a continuació, han recorregut el Paratge natural de la Murta i Casella.

Durant el matí, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha pogut explicar el programa de plantació de vegetació de ribera al Xúquer i on ha participat directament el mateix Secretari Autonòmic. Este programa està emmarcat dins del Pla d’arbratge que serà necessari executar en els pròxims anys i que es centrarà en les àrees fluvials, urbanes i forestals del terme municipal. Des de l’Ajuntament d’Alzira hem pogut explicar els detalls de la iniciativa i el projecte d’educació ambiental  on podran participar els col•legis i instituts. Els xiquets i xiquetes rebran informació de les activitats de recuperació de la vegetació del Xúquer gràcies a la col•laboració amb la Fundació LIMNE.

La visita també ha transcorregut al paratge de la Murta i Casella, on s’ha visualitzat el potencial del paratge natural alzireny. Un espai que rep anualment prop de 30.000 visites  i més de 100 col•legis de la Ribera alta i comarques veïnes. La necessitats de millores i la implantació de programes com l’Aula de la Natura és part del conjunt d’actuacions a dur a terme al paratge. En este sentit s’ha sol•licitat a la Conselleria la recuperació de les línies de subvenció existents anteriorment per al manteniment i millora d’espais naturals i zones forestals.

Finalment, i en matèria d'incendis, s’ha informat al Secretari Autonòmic de la pròxima posada en marxa d'actuacions de prevenció d'incendis forestals, en la que s'abordarà la implementació del que preveu l'article 32 del PATFOR (Pla d'actuació territorial Forestal), a través de la conciliació d'interessos entre veïns, sol•licitant la col•laboració de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                

 .-000166                                                             .-000151
               
.-000025                                                      .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Carmela - 10/02/2016
Y digo yo, a este señor le han contado la cantidad de procesionaria que hay en Alzira?
toni - 11/02/2016
Primero han ido a cazar mosquito
Ciudadan - 11/02/2016
Le han explicado la estrategia "canya a la canya"

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal