Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira i la mútua UMIVALE han organitzat un fòrum per a professionals de les relacions laborals

S’han presentat les últimes novetats normatives en matèria soci laboral


 

.-000403 

Ahir, 10 de febrer de 2016, va tindre lloc en la Casa de la Cultura d’Alzira una jornada dirigida als professionals de les relacions laborals. En aquest fòrum organitzat per la Regidoria de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alzira i la mútua UMIVALE s’ha exposat Llei de Pressupostos Generals de l'Estat i altres normatives en matèria soci laboral. 

Bernardo Castelló, Director Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) i de l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Castelló (INSS), ha sigut el responsable d'exposar davant l'auditori congregat les principals novetats que comporten l'entrada en vigor de les lleis analitzades. 

Respecte a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat, Bernardo Castelló va destacar el reconeixement del complement per maternitat en les pensions contributives del sistema de la Seguretat Social, i la revaloració d'un 0´25% de les pensions abonades per la Seguretat Social, la despesa de prestacions per desocupació i el nivell d'endeutament. 

Sobre el Text Refós de la Seguretat Social va comentar que es tracta d'una actualització del Text de 1994, a més d'integrar en un sol text la Llei de l'Estatut dels Treballadors i totes les disposicions amb aqueix rang que a partir de 1995 l'han modificat i estès. Com a principals novetats va incidir en la introducció de diferent normativa sobre autònoms, entre les quals es troba la Protecció per Cessament d'Activitat; i la introducció de la regulació de les prestacions no contributives.

La jornada ha estat presidida pel Regidor de Recursos Humans i Organització de l'Ajuntament d'Alzira, D. Iván Martínez Araque, i pel Director Territorial de umivale, Luis Albert Rico.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleoEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Temporal - 11/02/2016
Per a qué??
Per a contar com en Alzira l'ajuntament discrimina salarialment a treballadors que fan lo mateix, malcriant sempre i superpagant als fixes i menyspreuant salarialment als no fixes??

Es asó lo que va a contar este tripartit d'squerres que defensa els treballadors?

En fin, uns mes de la casta, com els de abans i els sindicalistes listes i listos...

SALVA - 12/02/2016
Estimado Temporal, hay que ver la falta de información o la insidia lo que le hacen decir a uno. El tripartito hace alrrededor de un mes, acordó con los sindicatos de la mesa general de negociación, la equiparación en dos años, de los sueldos de los eventuales con el de los trabajadores municipales. Informate bien antes de meter la pata. El PP en todos sus años de gabierno no ha querido arreglarlo a pesar de las peticiones de los sindicatos. El acto de la casa de la cultura no lo organiza el ayuntamiento, si no que lo organiza la Mútua UMIVALE para explicar a los asesores laborales que han querido acudir, los cambios realizados en la ley de presupuestos generales del estado, que afectan a la ley del Estatuto de los trabajadores y en la ley de la Seguridad Social. Al ayuntamiento lo invitan a la inaguración porque es un local municipal. Sigues con mala o equivocada información. Saludos solidarios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal