Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira augmenta el Programa d’Horts Socials a la Muntanyeta

En esta etapa, l’Ajuntament posarà a l’abast de la ciutadania
prop de 3.000 m2


 

 

El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Consum, Pep Carreres, va visitar els terrenys municipals que acolliran les noves parcel·les d’horts urbans. La nova zona social es troba als terrenys  de l’Hort de Ros de la Muntanyeta.

La recuperació de terrenys i la posada en producció de sòl agrícola és un dels objectius del programa. En esta etapa, l’Ajuntament d’Alzira posarà a l’abast de la ciutadania prop de 3.000 m2.  En estos terrenys està prevista la creació de prop de 30 parcel·les destinades al cultiu ecològic. La recuperació d’espais agrícoles com a horts urbans evita la degradació dels terrenys, ajuda a la creació d’una producció d’autoconsum i lluita contra el canvi climàtic.

L'àrea permet l’organització d’activitats de caire educatiu, ambiental, lúdic i social al voltant de la recuperació i manteniment de l’agricultura respectuosa amb el medi ambient. Fomenta la participació ciutadana i incrementa l'autosuficiència alimentaria al mateix temps que es presenta com una alternativa cultural i d’oci a favor del desenvolupament sostenible i la recuperació de les tradicions agrícoles.

El projecte compta amb una ajuda de 13.261,18 € provinent del Programa d’Horts Socials del Servei de Medi Ambient de la Diputació de València, inversió necessària per a l'adequació de les parcel·les, la dotació de subministrament d’aigua i el condicionament de la zona de serveis. L’Ajuntament té previst començar les actuacions en els pròxims dies. Des de la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Consum d’Alzira volem animar la ciutadania a participar en el projecte. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
Medioambiente y Naturaleza

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal