Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 12 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira es reuneix amb CCOO per a tractar la municipalització dels serveis privatitzats

S'està fent amb el màxim diàleg i negociació per tal de mantindre tots els llocs de treball i de garantir un millor servei, més eficient i econòmic


 

 

 

 

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Recursos Humans i Organització, Ivan Martínez, han mantingut aquest matí una reunió de treball amb una delegació de CCOO-PV, encapçalada per Juan Cruz Ruiz, secretari general de la federació de serveis a la ciutadania.

L'Ajuntament d'Alzira està sent una de les administracions locals capdavantera en el rescat d'allò públic que havia estat privatitzat, com ara amb els serveis de neteja de les escoles i edificis municipals o amb les societats de la piscina municipal o Alzira Ràdio. Tot el procediment s'està fent amb el màxim diàleg i negociació per tal de mantindre tots els llocs de treball i de garantir un millor servei, més eficient i econòmic.

Igualment, tant Diego Gómez com Ivan Martínez han explicat al sindicat CCOO l'aposta de l'Ajuntament per garantir tots els drets de les treballadores i dels treballadors, com ara amb el reforç del servei de prevenció de riscos laborals, i també com s'està treballant per dotar de recursos per a supervisar els serveis públics. A més a més, un primer objectiu que ja s'ha posat en marxa en aquests pressupostos del 2016 ha sigut l'equiparació salarial progressiva en distints col·lectius de treballadores i treballadors de l'ajuntament que percebien una menor retribució.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

tirititero - 12/02/2016
Sr.Ivan, usted esta munizipalizando el trapicheo llevado a cabo por el equipo anterior.
Eventual - 12/02/2016

Que ens expliquen els sindicalistes de la casta qué opinen de la política de discriminació salarial de PPSOECOMPROMISIU a l'ajuntament entre treballadors que fan lo mateix, per ser o no fixes
Carles - 12/02/2016
Eventual, ¿per què no vas tu a un sindicat i expliques tu els problemes de discriminació salarial? Així segur que pots informarte, asesorarte, participar, organizarte i prendre accións per a intentar evitar-ho.

Ah no!!! que son casta!!!, Donç res!!, deixa la feina i posat en mans privades que de segur que pilles algún bon empresari que t'ho arregla molt bé. O apanyat tu soletes, valent!!!
SALVA - 12/02/2016
Estimado Eventual, es una pena que tu falta de información o tu malicia te lleven a decir cosas que ya no son verdad. El tripartito ha acordado con los sindicatos de la mesa general de negociación, el que en dos años se iguale el salario de los eventuales con el de los trabajadores municipales. Esto desde el 2004 el PP no lo ha querido arreglar a pesar de las peticiones de los sindicatos. Así que otra vez antes de afirmar una cosa que ya no es verdad, informate. Saludos solidarios
Eventual - 12/02/2016
Apreciado Salva.
Una lástima que a las eventuales como es mi caso no se nos haya dicho nada de nada, de nada, y me entere a través de usted, cuando una no tiene información opina de lo que sabe, no de lo que no sabe. Si lo que dices es cierto, gracias por la información.
SALVA - 13/02/2016
Estimado Eventual, cuando se produjo dicho acuerdo se publicó en la prensa y aqui en el seis doble. Saludos solidarios
El guardaespaldas - 15/02/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal