Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 12 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 13 estudiants de la Universitat de València han iniciat pràctiques formatives a IDEA

Es desenvoluparan des de febrer fins a juny de 2016


 

.-000403

En el primer semestre de 2016 tretze estudiants de diverses titulacions acadèmiques realitzaran les pràctiques curriculars en Idea, gràcies a la col·laboració de l´Ajuntament amb la Universitat de València i el Servef.

Aquestes pràctiques es desenvoluparan des de febrer fins a juny de 2016, i els estudiants  van des de estudis universitaris de grau i postgrau (de pedagogia, màster en Recursos Humans, màster de desenvolupament econòmic o també de política econòmica) fins a cursos del servef. Hi ha 5 estudiants que ja han començat les pràctiques, i la resta començaran l´1 d´abril. La duració de les pràctiques formatives oscil·la entre 100 i 350 hores.

Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “des de l’Ajuntament d’Alzira s’està tractant d’oferir oportunitats de formació i d’obtindre experiència professional des de l’àmbit local, igualment també és major l’interés dels alumnes que volen realitzar les seues pràctiques en l’agència d’IDEA, que parla del bon treball que s’està fent.”

Per últim tenim s’han sol·licitat a Diputació, a més a més, 2 beques amb estudiants de màsters universitaris. Estes beques són remunerades i naixen per la col·laboració de l´Ajuntament amb la Diputació de València i la Universitat de València (ADEIT).

 

Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialJuventud

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 13/02/2016
Muchachas os utilizarán como mano de obra barata y para lucirse con vosotras en la foto, aprovecharos vosotras también de sus debilidades por salir en fotos, creen que una imagen con vosotras les da la cultura de la que carecen.
Suerte

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal