Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 13 de marzo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Ajuntament i comerciants d'Alzira fiquen en marxa una nova edició dels concursos fotogràfics d'Instagram de Falles i Setmana Santa

Les instantànies del concurs de Falles poden pujar-se des del 12 fins al 20 de març, ambdós dies inclosos, amb el hashtag #alziraenfalles16


 

 

.-000fallassemanasanta

L'Ajuntament d'Alzira, des de les regidories de Festes i Comerç, posen en marxa els concursos fotogràfics de Falles i Setmana Santa 2016.

Per a poder participar cal ser usuari de l'aplicació de mòbil Instagram; @ajuntalzira és el compte que cal utilitzar per a poder pujar les fotografies.

Les instantànies del concurs de Falles poden pujar-se des del 12 fins al 20 de març, ambdós dies inclosos, amb el hashtag #alziraenfalles16

Pel que respecta al concurs de Setmana Santa, les fotos caldrà pujar-les des del 18 fins al 27 de març, ambdós dies inclosos, i amb el hashtag #setmanasantaalzira16

Cada persona participant podrà presentar les fotografies que desitge, dins de les dates establides per a estos concursos i sempre que complisquen la temàtica.

S'atorgaran sis premis, cada un d'ells valorat en 100 euros per mitjà d'una Targeta de Compra Alzira, amb la col•laboració de l'Associació Empresarial de la nostra ciutat; tres per a les millors fotos del concurs de Falles i tres per al de Setmana Santa.

Les fotos guanyadores seran triades per les persones designades com a jurat que hauran de seleccionar un màxim de vint fotografies per concurs, entre les quals s'haurà d'elegir les tres guanyadores, tant del concurs de Falles com del de Setmana Santa. Una vegada feta la selecció de les fotos finalistes, així com les guanyadores, es pujaran al Facebook de l'Ajuntament d'Alzira.  

Enguany les dos festes, declarades d'Interés Turístic Nacional, coincidixen, per la qual cosa el veredicte del jurat dels dos concursos es donarà a conéixer el mateix dia; l'organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores dels concursos a través d'Instagram on posaran un comentari en les fotos guanyadores o per les vies que es consideren oportunes. Així mateix les persones que obtinguen premi es donaran a conéixer en totes les xarxes socials de l'Ajuntament i també en la web www.alzira.es, on es fixarà la data exacta del lliurament dels premis que serà abans que finalitze el mes d'abril.

Per a la regidora de Festes i Comerç, Isabel Aguilar, "Este concurs fotogràfic ajuda a difondre les nostres tradicions, alhora que ajuda a dinamitzar el comerç local, ja que els 600 euros de la Targeta de Compra Alzira, import corresponent als sis premis d'estos concursos tindran com a destinació els comerços associats d'Alzira".

Per últim, la regidora anima tots a participar en els dos concursos i espera que la participació siga elevada i que ens done la possibilitat de descobrir altres punts de visió, tant de les Falles com de la Setmana Santa, gràcies a les instantànies dels participants. 

 

Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

 .-000137
 .-000411

.-000188
.-000228



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallasSemana Santa

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal