Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.874 Fotografías: 108.860 Comentarios de usuarios: 125.581
EL SEIS DOBLE
lunes, 4 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’associació de veïns Zona Parc Pere Crespí prepara els actes del 30 aniversari amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira

Volen convidar a totes les alzirenyes i els alzirenys a disfrutar i celebrar un esdeveniment tan important i emotiu d’un barri tan significatiu de la ciutat


   
.-000336
En l’última assemblea celebrada, dijous 30 de març, per l’associació de veïns de la zona Pere Crespí, van estar presents la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, i la regidora de Participació Ciutadana, Inmaculada Onrubia, per a fer patent la participació de les regidories implicades, en la celebració del 30 aniversari del Parc Pere Crespí. Tan el president de l’associació Fernando Alpuente, com la resta d’els veïns presents, van agrair la presència de les regidores, per a poder aclarir i organitzar els actes que centraran l’aniversari del Parc.
Una sèrie d’actes i activitats, per a tots els públics, que se celebraran els dies 29 i 30 d’abril i l’1 de maig, amb esmorzars populars, música, campionat de truc, jocs infantils, ball de zumba, exhibició de bicicletes antigues i clàssiques, exhibició de patinatge al parc, i el dia 1 de maig es cuinarà una paella solidaria per a 100 persones i es realitzarà una arreplegada d’aliments per a Creu Roja. Com a punt i final de la jornada es farà l’inauguració de la placa commemorativa del parc pel 30 aniversari.
Les regidores Aguilar i Onrubia van transmetre tot el suport i mitjans al seu abast, per tal que eixe 30 aniversari puga celebrar-se, i que els veïns del Parc Pere Crespi i de la ciutat d’Alzira disfruten d’un cap de setmana festiu i de germanor.
Tant l’associació de veïns del Parc Pere Crespí, com l’Ajuntament d’Alzira, volen convidar a totes les alzirenyes i els alzirenys a disfrutar i celebrar un esdeveniment tan important i emotiu per als veïns d’un barri tan significatiu de la ciutat.
 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 

 .-000246

.-000295

 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal