Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de enero de 2010
Clic en la foto para ampliar

Un comerç d’Alzira anunciant rebaixes
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 Rebaixes agresives entre el 50 i el 70% als comerços d'Alzira

Els botiguers esperen que en estos primers mesos del 2010 "la crisi toque fons" i l'economia inicie una lleugera recuperació



La menor demanda derivada de la crisi econòmica ha propiciat unes rebaixes mes agresives  als comerços d'Alzira que les d'anys anteriors en l'època hivernal, amb descomptes habituals que van del 50 al 70%.   

Tot i això, les vendes son lleugerament inferiors a les de la temporada pasada, que en el cas de Susana Borras, titular de la tenda Baladre, arriven al 10%. Susana adverteix que les rebaixes "no han començat tan bé com esperavem" i asegura que enguany "els clients miren molt els preus" i sobre tot "compren sols el que necessiten".

Para Salva Hidalgo, gerent de les botigues Camarena i Giovanni Bari, "les rebaixes son un mal menor en una temporada fluixa, donat que el marge de benefici es redueix molt i els gastos son els mateixos".

Com que en el 2009 s'ha venut menys que altres anys "queda mes mercaderia en les botigues" el que ha provocat que tres botiguers de l'Associació Empresarial d'Alzira, Javier Carbonell, Susana Borras i Salva Hidalgo consideren que les rebaixes d'enguany "son les mès agresives" que s'hagen conegut. 

Alguns com Salva han advertit que "s'han animat les vendes en els ultims dies, pero les rebaixes son algo més fluixes que l'any passat".

Carbonell, gerente de Beset, diu que "enguany les rebaixes seràn mes limitades que altres anys en el temps perque el comerç ha limitat les seues compres".

Les inclemències meteorològiques que ha vixcut Alzira en els primers dies de gener amb neu, pluges i vents superiors als 100 kilòmetres per hora han afavorit l'eixida de les peces de més abric. Com anécdota, Susana ha advertit que "els xics joves que no solen utilitzar esta prenda s'han decantat pels jerseys de coll alt".

Els botiguers esperen que en estos primers mesos del 2010 "la crisi toque fons" i l'economia inicie una lleugera recuperació.

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialConsumoGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal