Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'Ajuntament i el Gremi de Forners d'Alzira es reuní amb la Conselleria per a registrar la «Reganyà» com a marca de qualitat

"L'objectiu principal és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia"


 
.-000403

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, tècnics d’IDEA i el Gremi de Forners d'Alzira mantingueren ahir una reunió amb el Cap de Servei de Qualitat Agroalimentària de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a optar a la Marca de Qualitat de la Generalitat Valenciana, que reconeix i posa en valor els productes típics valencians. En el cas d’Alzira, el Gremi de Forners proposà la «Reganyà». També des d’aquest organisme de la Conselleria s’ha proposat als forners d’adherir-se al Certificat d’Artesà

La Reganyà, segons han explicat els representants dels mestres forners de la nostra ciutat, és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa i ha sigut elegit per ser un producte singular també a Alzira. Tant el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez Araque, com de Comerç, Isabel Aguilar, han manifestat que l'objectiu principal és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
.-000025                                                      .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

mindthegap - 21/04/2016
Felicitacions al Gremi i a l’Ajuntament per la iniciativa duta a terme.

Però la nota mereix una crítica pel que fa a la redacció i la seua eventual aprovació per part dels responsables del propi Ajuntament.

Informar de les accions dutes a terme per les administracions de govern no només és un dret de les pròpies administracions, és una obligació de cara als ciutadans per tal que aquestos siguen capaços de fiscalitzar la seua activitat.

Si llegim la nota, el nom del regidor de Promoció Econòmica apareix dues vegades, a més d’obrir i tancar l’escrit, i el de la regidora de comerç apareix una vegada sense que estaguera present en la visita a la Conselleria (per allò que se’n dedueix de les imatges).

Per contra, no sabem qui són els representants dels forners, queden en un anònim segon pla.

O bé, es posa el nom de tots, o bé no es posa cap i amb assenyalar les entitats representades hi ha prou.

Compte que entre la necessària informació i l’auto-bombo hi ha una línia massa prima. No posem les coses fàcils als qui critiquen l’actual govern local.

Salutacions.
Joan - 21/04/2016
Tens raó, mindhegap. Vanitas vanitatis. I de forment, ni un grà
Asmodeo - 21/04/2016
Joan, la notícia parla d'una reunió de treball que pot ser profitosa per als forners del poble. Com que de forment ni un grà??? NI TENS VERGONYA NI LA CONEIXES!!!
Joan - 21/04/2016
Asmodeo, si tuvieras más de una neurona, tal vez hubieras aprendido a leer. No ha sido el caso
Es evidente que como mindthegap me refiero al hecho de que aparezcan los nombres de los concejales, el de Ivan dos veces, y no los de los panaderos, gremio necesario donde los haya.
Tu gap, brecha cultural, es infinita

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal