Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El programa 'Entre Comarques' passa este cap de semana per Alzira i Benimuslem

El dissabte 13 d’abril, la ruta començarà a les 10:30 hores a Benimuslem i per la vesprada, a partir de les 16:30 hores, visitarà la capital de la Ribera Alta


 

 

ENTRE COMARQUES 2016, el programa de rutes guiades de la Diputació de València, convida als valencians a descobrir el patrimoni de 4 municipis de la Ribera Alta i la Vall d’Albaida, en una nova proposta turística, paisatgística i pedagógica. El programa arracarà dissabte a Benimuslem, amb una ruta a peu pels despoblats moriscs de la localitat que ens durà cap a Alzira, capital de comarca, on es farà un recorregut pels principals llocs d’interés del nucli urbà. Les rutes tenen un cost de 4€, que cobreix dos visites guiades, degustació gastronòmica i detall de benvinguda. Per a participar en ENTRE COMARQUES cal inscriure's a: https://bit.ly/1Qw6ofA.
 
 
 

 PROGRAMA ENTRE COMARQUES 

 

DISSABTE 23 / BENIMUSLEM – ALZIRA (La Ribera Alta)
 

Matí  a les 10:30h > Benimuslem

 

Ruta pel terme de Benimuslem. Localització de pobles desapareguts. Conèixer diferents partides i explicació de la seua etimologia. Explicació de la formació de l’espai històric de Benimuslem. Visita per llocs d’interès actuals del poble.

 

Vesprada a les 16:30 > Alzira

Després de la Ruta dels Despoblats entre Benimuslem i Alzira, reprendrem la marxa a les 16:30 hores des de la Pileta del Martiri dels Sants Màrtirs Bernat, Maria i Gràcia, per fer el tram final de la Ruta Bernardina PR-CV421, que ens dura pels Casalicis de l'antic pont de Sant Bernat, l'església de Santa Caterina on es troben les seues relíquies i el Muma on tindrà lloc la cloenda de la jornada amb un refrigeri obsequiat per l'Ajuntament de Alzira.

 

RiberaTurisme
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal