Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 23 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats Bromera | La guitarra blava

Autor: John Banville. És qualificat per molts crítics i col·legues com un mestre de la prosa anglesa


 
 
.-000025

 

TÍTOL

 La guitarra blava

 

AUTOR

John Banville

 

Traducció: Eduard Castanyo
Col·lecció i núm.: «L’Eclèctica», 257
Pàgines: 264
Format: 150 x 232 mm
Enquadernació: rústega
Preu: 19,90 €
ISBN: 978-84-9026-582-6
 
L’OBRA
Oliver Orme és un pintor en hores baixes, la seua musa l’ha abandonat. És també un lladre que roba pel plaer eròtic d’apoderar-se de les pertinences dels altres. Possessions com la irresistible Polly, la dona del seu amic Marcus. Quan aquest «robatori» ix a la llum –amb conseqüències irreparables per a tots els implicats–, el culpable es reclou a la seua llar de la infantesa tractant de fugir de tot. Ací emprén un viatge que l’obliga a enfrontar-se a ell mateix a la recerca de la redempció.

Mordaç, enginyosa i demolidora, La guitarra blava dissecciona la naturalesa de la gelosia i de les relacions humanes. John Banville, premi Príncep d’Astúries de les Lletres, es desafia a si mateix i als seus lectors mirant de trobar la perfecció, i «es mostra, una vegada més, com un dels testimonis més delicats i experts de la literatura contemporània» (The Guardian).

 
L’AUTOR
John Banville (Wexford, Irlanda, 1945) és qualificat per molts crítics i col·legues com un mestre de la prosa anglesa. Ha obtingut importants guardons, com el Man Booker i, més recentment, el Premi Príncep d’Astúries. Els darrers anys conrea també el gènere negre sota el pseudònim de Benjamin Black amb una prosa precisa i seductora. A Bromera ha publicat tots els títols del seu vessant noir, així com els títols El mar, Els infinits i Llum antiga.
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal