Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.876 Fotografías: 108.863 Comentarios de usuarios: 125.581
EL SEIS DOBLE
miércoles, 27 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira ha aprovat les bases del Programa FORMAPLUS, Ajudes Municipals de Foment d'Ocupació 2016

"Amb la finalitat d'aconseguir la inserció laboral d'aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que des d'IDEA desenvolupem al llarg de l'any"


 
.-000403

El Programa Formplus té com a objectiu principal donar suport a la contractació de persones aturades que hagen participat en els cursos de formació professional per a l'ocupació desenvolupats en IDEA, i això amb l’objectiu de fomentar la creació d'ocupació i afavorir la inserció laboral dels participants en aquestes activitats.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez , ha destacat que: “amb aquestes ajudes es pretén posar al servei de les empreses i altres entitats eines que afavorisquen la cerca de treballadors. I açò amb la finalitat d'aconseguir la inserció laboral d'aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que des d'IDEA desenvolupem al llarg de l'any. També cal dir que l’anterior equip de govern no va convocar les ajudes del 2015, però les hem incloses en la convocatòria d’enguany.”

Podran ser objecte de subvenció els contractes realitzats per a aquelles persones que hagen realitzat els cursos també de 2015 i des de l’1 de gener al 15 de novembre de 2016, sempre que la contractació es duga a terme en els dotze mesos següents a la seua finalització de l'acció formativa i quan la contractació es duga a terme en els dotze mesos següents a la finalització del curs.

D'altra banda, es pretén fomentar l'activitat comercial, prenent com a forma de pagament de la subvenció la TARGETA D'ALZIRA per l'import de l'ajuda concedida, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d'Alzira adherits a este sistema de pagament. A través d'esta mesura es pretenen conjugar totes les accions de promoció econòmica, amb la finalitat principal que els recursos d'Alzira repercutisquen directament en la pròpia localitat en forma d'activitat econòmica.

El termini de presentació de sol•licituds comprendrà des de l'endemà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. Les bases i tota la informació detallada sobre aquest tema es podran consultar en www.idea-alzira.com.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

.-000336

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal