Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 30 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira ha creat una comissió tècnica per al desenvolupament del Pla d’Arbratge i la conversió en zona de vianants

Es plantegen inversions per valor de 300.000 euros


 

.-000403

A l’Ajuntament d’Alzira s’ha creat una comissió tècnica per al desenvolupament del Pla d'Arbratge i  la conversió progressiva de la ciutat en zona de vianants. La Comissió ja ha fet diverses reunions. A l'última es tractaren les opcions de la conversió del tram inicial del carrer Benito Pérez Galdós en zona de vianants.

En la susdita reunió han estat presents tècnics de Comerç i Promoció Econòmica, d'Urbanisme, de l'Oficina Tècnica, de Policia Local i de Medi Ambient, així com el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

Recordem que el pla estratègic elaborat per l'Ajuntament d'Alzira, arreplegat en el document “Alzira Avança” i vinculat als fons FEDER europeus, planteja inversions per a la transformació en zona de vianants per valor de 300.000 €, i en matèria del Pla d'Arbratge, i establix inversions de 290.000 € entre l'any 2016 i 2022.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


               

.-000271                                                         .-000019 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 30/04/2016
De moment del "Pla d'arbratge" sabem el seu nom i el seu pressupost: menys de 1 €/any per habitant. Una quantitat que es queda lluny dels 60.000 € que els alzirencs paguem anualment per fer front a la despesa dels vestits de les falleres de la cort d'honor posem per cas.
Dels beneficis i de la bondat que els arbres aporten al conjunt dels ciutadans ja en som coneixidors: color, biodiversitat, ombra, aroma, bellessa, frescor i tantes d'altres coses. Dels vestits de la cort d'honor no se m'acudeix res a dir, sols que qui vullga lluïr-se que s'ho pague.
D'un govern d'esquerres i progressista espere més. Molt més.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal