Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de mayo de 2016
Clic en la foto para ampliar

Salida de la carrera 10K celebrada el sábado en Alzira
Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira augmenta les subvencions per a les entitats esportives locals

"L’equip de govern d’Elena Bastidas, durant els anys de bonança econòmica, no va tindre la consideració d’augmentar proporcionalment les ajudes per al foment de l’esport de base a les entitats esportives locals"


 
.-000412

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, després de cinc anys de disminuir-ne la quantitat, ha augmentat les subvencions dedicades a les entitats esportives de la nostra ciutat, que ascendixen a 80.000 €.

Les subvencions estan reglamentades però també han estat consensuades i acordades pel Consell Assessor d’Esports en sessió celebrada el 19 de maig, i van dirigides a la promoció de l’esport de base i als programes anuals de funcionament i manteniment de les entitats esportives.

L’equip de govern d’Elena Bastidas, durant els anys de bonança econòmica, no va tindre la consideració d’augmentar proporcionalment les ajudes per al foment de l’esport de base a les entitats esportives locals. A més, en la passada legislatura, en l’època de crisi, les ajudes patiren una retallada desproporcionada, i es van quedar pràcticament a la meitat. A açò s’afegix l’eliminació per part del PP de les Escoles Esportives Municipals, per la qual cosa el foment de l’esport base a la ciutat d’Alzira ha recaigut principalment en els diferents clubs de la localitat.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, afirma que l’aposta de l’equip de govern és el foment de l’esport de base, no només per l’esport en si, sinó pels valors de vida saludable, valors socials com la integració i d’altres que redunden en el benefici de la salut física, mental i social de les persones.

I afegix la regidora: “Com que valorem positivament la gran labor dels diferents clubs, que considerem tan necessària, i coneixent la seua realitat diària que, de vegades, suposa dificultats econòmiques per a tirar endavant els seus projectes, hem considerat des de la Regidoria d’Esports l’augment de 53.000 € respecte les subvencions del passat exercici”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000337
 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Marta - 26/05/2016
Mi más sincera enhorabuena y muchisimas gracias, algunos clubes estábamos ahogados después de los últimos recortes. Ese es el camino. Gracias

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal