Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de mayo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Generalitat i l'Ajuntament d'Alzira aposten pel trasllat del jutjat del Penal a l'edifici municipal de la Parrilla

La Conselleria té previst implantar, a partir del pròxim semestre, un nou model d'oficina judicial que afectarà a l'organització i dels jutjats del partit judicial d'Alzira


 

.-000402

El secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, la directora general de Justícia, Maria dels Àngels Garcia Vida, i l'alcalde d’Alzira, Diego Gómez, han visitat hui l’edifici de la Parrilla. Acompanyats pel regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística, Fernando Pascual, per Carles Aranda en representació del Col•legi d’Advocats d’Alzira i per tècnics de l’Ajuntament i de Conselleria, han apostat pel trasllat del jutjat del Penal d'Alzira a l'edifici municipal de la Parrilla per "acabar el més prompte possible amb les condicions d'insalubritat i precarietat d'espai que pateixen actualment, tant els propis treballadors como els usuaris i professionals judicials".

Puchades ha agraït "la voluntat de l'Ajuntament d'Alzira per a posar a disposició de la Conselleria de Justícia unes instal•lacions municipals adequades" i ha reconegut que les actuals dependències del jutjat al baix situat a la plaça de la Generalitat "no són dignes ni per als funcionaris judicials ni per a la ciutadania". Cal recordar que des de la seua entrada en funcionament, a principis de 2007, el jutjat del Penal d'Alzira presta servei al partit judicial de la capital de la Ribera Alta i també als partits judicials de Xàtiva i Ontinyent.

Per la seua banda, Diego Gómez ha agraït també “la implicació del secretari autonòmic en esta qüestió i per la seua aposta per una justícia penal de proximitat, més eficaç i coordinada. També el Col•legi d’Advocats d’Alzira ha manifestat reiteradament el manteniment del Jutjat per a evitar els desplaçaments de les víctimes del delicte i tots els que intervenen a un juí a la ciutat de València, buscant així la política de proximitat. Esta és també l’aposta de l’Ajuntament d’Alzira que va aprovar al Ple d’octubre de 2015 per unanimitat que l’esmentat Jutjat puga quedar-se a Alzira. Per eixe motiu des de l’Ajuntament farem les gestions per a posar a disposició de la Conselleria les noves dependències habilitades en l'edifici de la Parrilla.”

Maria dels Àngels Garcia Vidal ha informat a l'alcalde d'Alzira que la Conselleria de Justícia té previst implantar, a partir del pròxim semestre, un nou model d'oficina judicial que afectarà a l'organització i dels jutjats del partit judicial d'Alzira. “Anem a posar les bases per a una organització judicial més flexible, més estandaritzada, més homogènia i també més especialitzada per a garantir la prestació d'un millor servei a la ciutadania i també per millorar els temps d'espera dels ciutadans en els seus procediments judicials”, ha explicat la directora general de Justícia. El nou model organitzatiu permetrà optimitzar els recursos humans i materials i, alhora, efectuar un ús generalitzat de les noves tecnologies perquè l'administració judicial siga més àgil,

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.



  
               
.-000113                                                                   .-000366
               
.-000271                                                         .-000019 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal