Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 5 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats Bromera | Saqueig

Xavier Puig. PREMI DE TEATRE PALANCA I ROCA


 

.-000025

 

 

TÍTOL

Saqueig
 
 
AUTOR
Xavier Puig 
 

Col•lecció i núm.: «Bromera Teatre», 60

Pàgines: 64
Format: 130 x 205
Enquadernació: rústega
Preu: 9,95 €
ISBN: 978-84-9026-613-7
PREMI DE TEATRE PALANCA I ROCA 
 

L’OBRA

Saqueig tracta sobre dues dones, una de jove que té cura de l’altra, més major, que viuen juntes a l’últim pis d’un bloc d’apartaments buit vora mar. Durant uns dies, una balena morta a pocs metres d’on viuen els fa companyia, però un dia, desapareix. La dona més major deixa de menjar i la jove observa preocupada com cada vegada disposa de menys temps per a descobrir secrets que solament coneix la dona gran. Per què la cuida realment? És la seua filla? Les dues protagonistes amaguen unes biografies inesperades i la proximitat de la mort atraurà fantasmes que posaran en evidència les seues debilitats humanes. 
 

XAVIER PUCHADES

València, 1973, és dramaturg, director d’escena i guionista. Com a dramaturg ha estrenat textos com Terrat, Àcars, Desídia, El mentider o Èxit, i altres de coescrits amb altres dramaturgs valencians. Com a director d’escena, s’ha dedicat, sobretot, a escenificar textos d’autors internacionals i contemporanis. A més, ha participat en obres col•lectives i ha treballat amb diverses companyies valencianes. Actualment, té la seua companyia pròpia, Teatrencompanyia. També ha desenvolupat la seua tasca com a guionista en diferents formats de ficció televisiva.

Edicions Bromera
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal