Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
domingo, 26 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’atenció als refugiats, objectiu solidari del concert dels 30 anys de Bromera

La recaptació de l’acte es destinarà íntegrament a l’ajuda als refugiats que realitza Metges Sense Fronteres


 

.-000025 

L’atenció als refugiats serà l’eix central del concert solidari que tindrà lloc el pròxim dimecres 29 de juny al Teatre Principal de València per a celebrar els trenta anys de trajectòria de Bromera. La recaptació íntegra de l’acte es destinarà a l’ajuda als refugiats que realitza Metges Sense Fronteres. Es tracta, doncs, d’un esdeveniment en què l’editorial valenciana ha volgut fer palés el seu compromís a través del seu treball amb MSF, una ONG amb la qual manté un conveni de col·laboració des de l’any 2002.

L’ajuda als refugiats és una problemàtica cada dia més coneguda com a conseqüència de la crisi a Síria; per això, aquest 20 de juny, Dia Mundial del Refugiat, ha tingut un ressò especial. Dins d’aquest marc, el concert de Bromera pretén revifar la flama de la solidaritat valenciana amb una fila zero per acollir les contribucions personals dels assistents. Aquestes aportacions voluntàries poden fer-se al compte de l’ONGD ES57 2100 3063 99 2200110010 (la Caixa).

L’acte, que combinarà la literatura amb la música, farà també un repàs a la trajectòria de l’editorial. Conduït per Carles Alberola, d’Albena Teatre, i protagonitzat pel cantador xativí Pep Gimeno ‘Botifarra’, el concert comptarà amb la participació d’un bon nombre d’artistes com ara Ahmed Touzani, Pau Cháfer, Miquel Gil, Miquel Gironès o Miquel Ramos, entre altres.

 

#30anys Bromera

Edicions Bromera commemora enguany el 30é aniversari dins del món de l’edició (#30anysBromera). En 1986 naixia com a projecte cultural al servei dels valencians i orientat a tot l’àmbit lingüístic. L’aparició de l’editorial va esdevenir ràpidament font d’idees i de manifestacions artístiques i literàries de les generacions més joves i va ajudar decisivament a la recuperació de l’ús social del valencià.

Al voltant de Bromera s’han format i consolidat autors que han convertit el seu catàleg en una referència imprescindible. L’aportació de l’editorial en l’àmbit de l’educació ha sigut també fonamental i ha contribuït a formar l’anomenada «generació Bromera», joves que han crescut, tant personalment com literàriament, amb els nostres títols com a part de l’imaginari compartit (#generacióBromera).

Aquest camí no hauria sigut possible sense l’impuls, el compromís, la complicitat i la confiança de molts companys de viatge que han convertit Bromera en un referent cultural consolidat: autors, il·lustradors, docents, lectors, col·laboradors, institucions, llibreries...

El balanç després de tres dècades no pot ser més positiu: més de 50 col·leccions que abracen una gran diversitat de gèneres i adreçades a tots els segments d’edat; vora 3.000 títols publicats, quasi 8.000.000 d’exemplars venuts i prop de 700 autors, valencians, catalans i balears, però també importants escriptors estrangers que han sigut traduïts per primera vegada a la nostra llengua.

Editorial Bromera
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal