Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.843 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 25 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats Bromera | Economia per a un futur sostenible

Vicent Cucarella Tormo és tècnic d’investigació de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE)


 

.-000025

 

Col•lecció i núm.: «El Nord», 12
Pàgines: 240
Format: 130 x 205 mm
Enquadernació: rústega
Preu: 10,95 €
ISBN: 978-84-9026-603-8
 
 
Títol
Economia per a un futur sostenible
 
 
L’autor
Vicent Cucarella
 
 
L’obra
Aquesta obra divulgativa vol acostar als joves l’economia per tal de proposar alternatives als desafiaments actuals a escala global, sempre partint de la realitat més pròxima. El llibre reprodueix un diàleg entre una economista i un jove −al qual se suma més endavant un físic− en el qual s’aborden conceptes bàsics de l’economia i es fa una mirada a temes imprescindibles i de gran actualitat (l’ecologia, la sostenibilitat energètica, el consum responsable, el decreixement, el repartiment del treball...), per acabar proposant possibles alternatives per a superar la situació actual.
 
 
L’autor
Vicent Cucarella Tormo és tècnic d’investigació de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE). Les seues àrees principals d’estudi són els comptes públics, l’estoc de capital, la despesa en serveis públics fonamentals i el sistema de finançament autonòmic. És autor d’El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari, publicat en Bromera, que ha esdevingut un llibre de referència per tal de conscienciar la societat i revertir la situació de desigualtat que pateix el nostre territori.
 
 
Edicions Bromera
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal