Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira organitza un debat i reflexió sobre l’economia local i comarcal

Amb la col•laboració de l'Institut Ignasi Vilallonga d'Economia i Empresa (IIVEE), tindrà lloc el proper dia 5 de juliol a la Casa de la Cultura


 


.-000373
 

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “des de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, i amb la col•laboració de l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Vilallonga estem preparant una jornada de debat i reflexió sobre alguns dels problemes socioeconòmics que més ens afecten a la Ribera i Alzira. De les seues conclusions, l’Ajuntament d’Alzira participarà en la ponència i edició de materials que prepara el mateix Institut. La jornada de debat serà el proper dia 5 de juliol amb distintes associacions i entitats, a partir de les 18.30 h en la Casa de la Cultura de la nostra ciutat. L’acte conclourà amb la presentació de la Marca de Qualitat de la Reganyà d’Alzira, com a mostra d’una iniciativa econòmica que travessa diversos sectors i aposta per la qualitat.”

A més a més, en aquest ple del mes de juny es tracta la signatura d’un conveni amb l’Institut Ignasi Vilallonga. Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament d’Alzira participarà en la configuració del segon Llibre Blanc de les Infraestructures de l’Euram, document de referència per al procés de revisió de les xarxes transeuropees de transport, i la seua presentació en unes jornades específiques.

L'institut està realitzant l'informe basant-se en diversos estudis tècnics i les dades que li transmeten les empreses, cambres de comerç, professionals i institucions de tot l'Arc Mediterrani, que coincideixen en la necessitat que existeixi un corredor mediterrani d'alta velocitat que pose Alacant, València i Castelló de la Plana en contacte amb Europa a través de Tarragona, Barcelona, Girona i Perpinyà. L'Ajuntament ajudarà l'entitat, amb recursos i informacions precises, en l'elaboració de l'estudi que determinarà quines necessitats infraestructurals té el municipi i el conjunt de la demarcació, i com s'hauria d'actuar per solucionar-les.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000402



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal