Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 27 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Les Festes de Sant Bernat Alzira 2016, l’inici d’un canvi

"La gran recompensa d’este l'equip de govern es vore com veïns, veïnes, turistes, visitants de la Ribera i d’altres punts del país, han disfrutat d’uns actes elaborats amb il•lusió i molt de treball"


 
 .-000437

Les festes de Sant Bernat Alzira 2016 han arribat al final amb una valoració molt positiva. Estes primeres festes, organitzades íntegrament per l'equip de govern actual, han omplit parcs i places de xiquets i xiquetes, de grans i menuts. Ha estat un repte, encara que queda molt de camí per recórrer fins que el canvi a unes festes de totes i tots siguen possible.

La gran recompensa d’este l'equip de govern es vore com veïns, veïnes, turistes, visitants de la Ribera  i d’altres punts del país, han disfrutat d’uns actes elaborats amb il•lusió i molt de treball. Dotze ubicacions de la ciutat han sigut protagonistes de l'acceptació de les festes de 2016 i, a més, hem comprovat que el respecte als recintes i el comportament cívic de tots, ha sigut exemplar. Mostra d’això es l’impecable estat i la imatge que tenen totes les instal•lacions i ubicacions on s’han celebrat els concerts i actes, o les escasses tres intervencions que ha fet Creu Roja durant els deu dies que s’han celebrat les festes i que, segons ens informen, han sigut resolts en les mateixes instal•lacions, a excepció d’un jove que va ser traslladat a l’hospital de la Ribera per confirmar que no patia cap lesió, després d’una discussió.

Hem de destacar algunes de les novetats que han tingut moltíssima  acceptació, com les activitats infantils en les diferents parcs i places d’Alzira, o el sopar solidari organitzat per la Junta Local Fallera, que va arreplegar 1.200€ i va reunir unes 600 persones. També les nits a la Plaça Major o al Parc Pere Crespí disfrutaren d'un gran número de públic.

Si parlem dels concerts, cal destacar que  l’èxit del Tribut a Queen que va reunir al Camp d'Esports Venècia prop de 1.800 persones, o la nit del 23 de juliol amb els concerts de la Dipu i Fangoria als que acudiren prop de 5.200 persones.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000025

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Anticorrupta - 28/07/2016
Enhorabona, al final va marcan se la diferencia.
Seguiu amb aquesta linea.
Joan V - 28/07/2016
El Tripartito. Como sólo les alaban sus palmeros, y tampoco tienen abuela, lo suyo es el autobombo
Carmen - 28/07/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.
yo - 28/07/2016
Por favor, Joan V no les llames tripartito que a la Srta Aguilar no le gusta...... jajajajajajajjajajaja
Carmen - 28/07/2016
Las fiestas para mi han sido mas o menos igual, eso si, de este año tengo grabada una imagen al ver a la Sra Aguilar de personaje de Asterix y Obelix, ¿Esta chica no tiene asesores? Esta claro que ha de hacerse notar para que se hable de ella pero........Una cosa que me gustaba más de las anteriores fiestas es que para ver Auryn solo me hizo falta llevar un kilo de arroz y ahora para Fangoria me costo 5€, que no es caro, pero lo otro era más barato.
Sres. del tripartito (Joan V no ofendo, es un gobierno tripartito y legitimo) los ciudadanos siempre somos cívicos, gobierne quien gobierne no solo cuando están Vds.
uno mes del poble - 29/07/2016
Per un costat tenim aço i per un altre tenim: http://www.elseisdoble.com/vernoticia/37218/las_fiestas_de_sant_bernat_han_sido_mas_de_lo_mismo
cada u veu lo que vol vore.
Personalment, les festes ni fu ni fa, ni be, ni mal, es lo que hi ha i sense diners ni imaginaciò no es pot fer res mes.
Lo se la senyoreta Aguilar de Asterix no es criticable, al contrari, els politics del nostr poble deuen estar mes amb els seus veïns.
Altra cosa es saber per que nassos contuen mesclant a les falles amb les festes del poble. I si la senyoreta Aguilar com a fallera que és, vol participar (amb tot el seu dret) pues que participe amb la seua comissiò, no amb Junta Local ni amb la Cort d'honor. No es ni fallera major d'Alzira ni membre de Junta Local.
Sols cal reconeixer que al menys li ha possat ganes i ha demanat la participaciò de tots els col.lectius de la ciutat per fer un model de festes de Alzira.
Les critiques es tene que repartir, no sols es ella la responsable de lo bó i de lo roïn.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal