Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de agosto de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Bromera publicarà al setembre 'Tres dies i una vida', de Pierre Lemaitre

L’escriptor francés torna a Bromera amb una història addictiva que explora els límits de la culpa i la innocència


 

.-000025 

L’última novel•la de l’escriptor francés Pierre Lemaitre, Tres dies i una vida, serà una de les novetats més destacades de Bromera, que inicia un nou curs amb propostes per a tots els lectors. L’obra, que arriba al setembre, serà publicada simultàniament en castellà per Salamandra.

Després de l’èxit de la sèrie Verhœven, reconeguda amb el Premi Cognac i el CWA International Dagger, entre altres, i de guanyar el Premi Goncourt, el més prestigiós de les lletres franceses, Pierre Lemaitre és considerat un dels autors internacionals més importants del moment. L’escriptor francés torna a la càrrega amb una novel•la negra però no policíaca –tal com insisteix a remarcar el mateix autor–, on no hi ha una investigació, ni es busca culpable, sinó que ens trobem davant d’una història negra addictiva que explora els límits de la culpa i la innocència.

Aquesta vegada, el gran mestre de la literatura francesa contemporània es capbussa en el món psicològic dels personatges amb una obra que la crítica ha qualificat d’impressionant. Amb una trama implacable, absorbent, Pierre Lemaitre explora els racons més foscos de l’ànima humana i les conseqüències dels nostres actes, fent palesa la seua mestria per a emocionar i trasbalsar els lectors. Una història sobre el crim i el càstig, inquietant, carregada de solitud i de por i, sens dubte, una de les novetats més esperades d’aquesta tardor.

Pierre Lemaitre (París, 1951) ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic. Així, per Ens veurem allà dalt (Bromera, 2014), va obtenir el Premi Goncourt, la distinció més elevada de les lletres franceses. Convertida en un fenomen social i literari, l’obra ha significat un punt d’inflexió en la seua carrera. A Bromera ha publicat també l’exitosa tetralogia protagonitzada per l’inspector Verhœven, amb els títols Iréne, Alex, Rosy & John i Camille.

Edicions Bromera

 


 

               
 .-000401                                                              .-000132

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal