Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 31 de agosto de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 24.000 euros per a les obres d'adequació de les dos aules de 2-3 anys del Lluís Vives i el Tirant lo Blanc

Les obres, que ja han estat finalitzades, han sigut visitades per Diego Gómez, alcalde d'Alzira, Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, i Pepe Grau, regidor d'Educació i Infància


 

.-000189

Les vacances escolars han servit per condicionar les aules dels col•legis públics Lluís Vives i Tirant lo Blanch destinades als alumnes de 2-3 anys.

L'Ajuntament d'Alzira va sol•licitar la posada en marxa d'estes aules que han estat rebudes molt positivament, almenys les xifres així ho constaten, ja que s'han cobert les places oferides, 18 en el Lluís Vives i 17 en el Tirant lo Blanch.

Les obres de condicionament de les aules s'han realitzat seguint el Decret 2/2009, de 9 de gener, del Consell, per mitjà del qual s'establixen els requisits mínims que han de complir els centres per tal d'impartir el primer cicle d’Educació Infantil. Estes obres han consistit en la creació d'un bany amb dos lavabos i dos vàters de grandària adequada, així com un canviador. El bany és visible i accessible des de la mateixa aula.

Pel que respecta al col•legi Lluís Vives, s'han pres diverses mesures: la eliminació de les barreres arquitectòniques de dins de l'aula, l’habilitació d’un accés independent des de l'exterior amb una porta per a delimitar la zona d'entrada, la tanca de separació, no escalable, a la zona de jocs del pati, la col•locació de manilles de les portes a una altura òptima, la protecció de les juntes de les portes per a no xafar-se els dits, així com, endolls protegits o fora de l'abast de l'alumnat.

Pel que fa al Tirant lo Blanch, s'ha procedit a crear l'accés independent des del carrer fins al pati i a eliminar les barreres arquitectòniques als espais utilitzats pels alumnes de 2-3 anys.

Les obres dels dos centres estan acabades i han suposat per a l'Ajuntament una despesa de 24.000 euros, només resta rebre els alumnes el proper 8 de setembre, així com que  Conselleria remeta el material necessari per a les dos noves aules.

Diego Gómez, alcalde d'Alzira, Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, i Pepe Grau, regidor d'Educació i Infància, han visitat les aules dels dos esmentats centres públics i han coincidit en valorar positivament el compliment d'execució de les adequacions que van a permetre la posada en marxa de les aules el primer dia del curs 2016-17.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
  
 
 
 

 

               
.-000113                                                                   .-000366
               
.-000271                                                         .-000019 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alzira i plore - 31/08/2016
Si tot molt bonico i molt de postureo de Don Quijote y Sancho panza, pero el pago de la segona parte del xarxa de libres, para cuant?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal