Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Abans d'acabar l'any hauran conclòs les obres de consolidació i reconstrucció de la coberta del Palau de Casassús

S'ha destinat un pressupost de 300.000 euros més IVA, procedents de les ajudes de la Diputació de València


 

 .-000444

El Palau de Casassús, un dels edificis patrimonials més importants de la nostra ciutat, continua immers en les obres de consolidació i reconstrucció de la coberta. Està previst que les obres finalitzen abans de que acabe l'any, ja que a hores d'ara es troben a un 70% d'execució.

Cal recordar que s'ha destinat un pressupost de 300.000 euros més IVA, procedents de les ajudes de la Diputació de València, igualment cal destacar que estes obres han permés la contractació de díhuit persones, fruit del plec de condicions que facilita la col·locació d'aturats de la nostra ciutat.

Este emblemàtic immoble ha patit la degradació del pas del temps, irremeiablement, sense que s'haja fet res per a evitar-la. L'actual equip de govern sensible amb el nostre patrimoni ha donat el primer pas per a conservar un edifici que  si no s’haguera actuat en ell s’haguera afonat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, confia de poder rebre més ajudes que acaben possibilitant la total recuperació d'este immoble tan important per a la nostra ciutat. 

 
Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

              
 .-000166                                                             .-000151

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan V - 02/09/2016
Este Pascual lo mismo va de conductor de autobús, que de obrero de la construcción, que de reitero por la República. Ya estamos esperando el próximo atuendo. Otro punto del Tripartito. Aunque claro, de forment ni un grà
Yo - 02/09/2016
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Poralzira - 02/09/2016
Esto es pará xxxx y no tirar ni gota haga que se lo miren por favor me está preocupando esta para presentarse al OSCAR de fotografía 2016.
Pepe - 03/09/2016
Recuperar un edifici del segle XVII que els teus amics passaven d'ell i havien deixat que s'afonara és "de forment ni un gra"? I arreglar parcs, voreres, etc és "de forment ni un gra"? I què no hages pagat ora en tot el mes d'agost i els dissabtes d'este anY o que molts alzirenys puguen anar de bades en bus també està mal? Doncs millor tornem a l'anterior. A que el recinte firal coste més d'un milió d'euros i les porteries i cistelles 16.000 i estigueren mesos sense posar-se quan ara als dos dies de passar Sant Bernat tornaven a estar a disposició de qui vulguera jugar. Preferisc este gra. Hi ha moltes coses a fer i no es pot fer tot en un any.
Asmodeo - 03/09/2016
Així és Pepe. D'on no hi ha no es pot treure. Ni tenen vergonya ni la coneixen. Clar, com diu Benito, la verginya no es pot robar. Si fora així potser en tindrien a cabassades, però no.
Antonio - 05/09/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal