Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les festes de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira han sigut hui declarades Festa d'Interés Turístic Local

Després de 15 anys de celebració, la documentació aportada pels tècnics de Patrimoni Cultural i Turisme ha servit per atorgar aquest títol


 

 .-000444 

El passat mes de febrer l'Associació de les Festes de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira van mantindre una reunió de treball amb la regidora de Patrimoni Cultural, Turisme i Festes, Isabel Aguilar, en la que li van transmetre la voluntat d'obtenir la declaració de Festa d'Interés Turístic Local, motiu pel qual la regidora va encomanar l'estudi de valoració tant dels valors festius, culturals, tradicionals, així com d'altres aspectes rellevants d'esta festa.

Fet l'estudi corresponent es va determinar que el Moros i Cristians complixen els requisits als que fa referència el Decret 119/2006, de 28 de juliol, del Consell, regulador de les declaracions de festes, itineraris, publicacions i obres audiovisuals d'interés  turístic de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 5315 de 01.08.2006). per tant es va donar curs a la tramitació a la Conselleria de Turisme.

Després de 15 anys de celebració els Moros i Cristians de la Vila d'Alzira estan d'enhorabona, ja que les tasques de documentació aportades pels tècnics de Patrimoni Cultural i Turisme han servit per atorgar el títol honorífic de Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana a les festes de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira,  tal i com s'arreplega en la publicació del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana en data de 14 de setembre de 2016.

Isabel Aguilar, regidora de Festes, Patrimoni Cultural i Turisme, felicita a tots els que fan possible esta festa que hui dona un pas més en la seua consolidada trajectòria dins  del calendari festiu de la nostra ciutat, a més d'animar a tots els integrants de l'associació a continuar engrandint esta festa.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

  


 

               
.-000025                                                      .-000143




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal