Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Una nova aplicació de mòbil, per als usuaris de l’ORA, millora el servei d’aparcament a la Ciutat d’Alzira

Una de les principals característiques d’esta aplicació és la que, encara que la tarifa de preus és la mateixa, sols es fa pagament pels minuts consumits


 
 .-000444
 
Són molts els municipis que ja disposen dels bons serveis que oferixen les  noves tecnologies als parquímetres de la Zona Blava. Una ferramenta que dia rere dia demostra que estem avançant cap a un altre nivell de productivitat del nostre temps. Des de la Regidoria de Serveis Públics, que gestiona Fernando Pascual, es treballa per tal que Alzira tinga una bona imatge, siga una ciutat moderna i oberta, amb totes les opcions possibles, per això esta nova millora ens porta pel bon camí.

“Easy Park” és el nom de la aplicació amb la qual els usuaris, particulars i empresaris, de l’ORA de la ciutat d’Alzira, estan beneficiant-se dels seus moltes avantatges. Esta millora tecnològica facilita la forma de pagament als que utilitzen de forma regular la zona blava, però hi ha més detalls a destacar, com que és més ràpid, àgil, còmode, segur i econòmic.

Segons l’encarregat del Control de Gestió d’Aparcaments, de l’empresa que gestiona la Zona Blava d’Alzira, este nou servici està actiu des de l’1 de setembre de 2016, encara que els primers dies de la seua implantació va estar de prova. Durant eixe període de temps els usuaris es van adonar de l’efectivitat de la aplicació i també d’algunes observacions que posteriorment s’han millorat.

Una de les principals característiques d’esta aplicació és la que, encara que la tarifa de preus és la mateixa, sols es fa pagament pels minuts consumits. És a dir, que encara que hagen seleccionat 30 minuts, (0’30cnt) si no són consumits en la seua totalitat, es pot finalitzar el temps des del mòbil,  i sols es fa el pagament a proporció dels minuts consumits. També es pot activar l’opció que la aplicació envie un avís, uns pocs minuts abanç que finalitze el període sol·licitat.

Un altre dels avantatges d’Easy Park és que es pot gestionar, i renovar, el pagament des d’on estiga la tenda, el supermercat, la oficina, la consulta del metge... Així de fàcil i senzill, ja que no cal eixir al carrer ni pensar en si porta moneda en efectiu per a fer el pagament al parquímetre i també guanya temps, ja que una vegada ha estacionat el seu vehicle pot fer tots els tràmits des del seu smartphone.

L’aplicació també disposa d’un arxiu intern de totes les vegades que s’ha utilitzat la zona blava i ho has gestionar des del mòbil, així es pot portar un millor control i horaris justificats. També es pot cancel·lar una sanció, si cal, des del terminal mòbil. Simplement s’ha de vincular l’aplicació a una targeta de crèdit o dèbit del seu compte bancari habitual.

Pascual declara “Estar molt satisfet amb totes i cadascuna de les millores que s’han anat produint amb l’empresa que gestiona l’aparcament de la zona Blava d’Alzira. Sens dubte esta última incorporació, la aplicació d’Easy Park, per al pagament de l’ORA des del mòbil, es una de les mès significatives. Hem de reconèixer que la tecnologia està per a facilitar-nos el treball i la vida, les coses més quotidianes.  Des que ens feren càrrec del departament, fa poc més d’un any, no hem fet una altra cosa que treballar per a facilitar el dia a dia dels alzirenys/alzirenyes i aquells que visiten la nostra ciutat; i continuarem amb la mateixa visió.”  

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juasjuas - 23/09/2016
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Naranja - 23/09/2016
Pero ... este hombre no era quien quería eliminar la ORA ?? ah ya ... que las palabritas se las lleva el viento ...
daleelbote - 23/09/2016
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Lesionado - 23/09/2016
Hemos pasado de querer quitar la zona azul a poderla pagar mediante a una App del móvil..... En serio a este concejal no se le cae la cara de vergüenza?.... Calladito estaría mejor!!!!
anarco - 23/09/2016
Queria eliminarla y ahora resulta que esta obsesionado con ella, en el pasado de nuestra ciudad se hicieron cosas mas utiles como el traslado del cementerio de tulell, se construyo el puente de hierro, la variante de Alzira, la creacion de la avenida Santos Patronos o avenida Luis Suñer...... y que grandes logros hace este hombre,¿ quitar la ORA en Agosto?, ¿hacer una encuesta al respecto?,¿ poner nueva tecnologia como si él fuera el inventor? ,parece que se siente como uno de los padres de internet, lamentable, sin contar las pinturas murales blasfemas o la orla ridicula de la vila del alcalde titere,o las tonterias blasfemas del aprendiz de Enver Hoxa, aquel que domino Albania con mano de hierro y declaro el pais oficialmente ateo.
Que tres y la de chorradas que nos quedan hasta el 2019.
Juas - 23/09/2016
¿Y tu que haces anarco? . Sólo intoxicar y tocarme los cata..... Porque da pereza leerte, éste y todos los comentarios. Que te den y sigue así. Yo prefiero pagar la ORA que aguantarte a ti, y todos los que vienen detrás...
Juas - 23/09/2016
¿Y tu que haces anarco? . Sólo intoxicar y dar la paliza... Porque da pereza leerte, éste y todos los comentarios. Sigue asÍ . Yo prefiero pagar la ORA ....que aguantarte a ti, y todos los que vienen detrás. Diciendo que Bastidas debe ser( PP, Salvador de la Patria, Salvador de la Corrupción, salvador de la Realeza( aquí Felipe VI ya cortará el bacalao), salvador de la UNIDAD( Cataluña bombardeada),salvador de DIOS( que mal tema, ni los peperianos quieren condón), Salvador de la VERDAD, salvador de tu culo joer
... y del déficit y de la deuda( aquí se pierden hasta los del PP, estudiad economía), este gran PP es lo más...) ....... Chau ... cacauuu
Pere Peres - 23/09/2016
Uff, això del licenciado anacardo és de traca: per a aquest doctor en desficaci i catedràtic en burrera crònica resulta que la major bestiesa que ha patit aquesta ciutat a mans dels panxaplena del "movimiento" com va ésser la construcció d'una avinguda amb tota una filera d'edificis damunt de la muralla mussulmana fent-la desaprèxer per sempre més ès, diu l'ase, una cosa gran.
Torne a tirar mà d'aquella jota aragonesa: "pero que huevos más grandes tienes, laralarà laralarà"
Anarco - 23/09/2016
Respecto a juas ni te contesto pues te vendría mejor buscar pokemons,respecto al brofec Pre potentes,la destrucción del lienzo de la muralla fue aprobado a finales del siglo XVIII por el ayuntamiento y la destrucción del puente en 1966 que hoy en día parece una barbaridad,hay que entenderla desde la mentalidad de la época que venían de una posguerra y entraba en el desarrollismo, pero no perderé mas el tiempo con brofecs que ni saben de turistas con mochila hablando ingles,cuando saques la ESO hablamos.
Juas - 23/09/2016
Sigue así anarco . No tienes límites ehh...Muy triste, y los tuyos, que reciten....
Pere Peres - 24/09/2016
Licenciado anacardo, sembla que les teves "diversas titulaciones universitarias" sols t'ha aprofiten per justificar, amb les teves grandíssimes orelles, les miserables atrocitats criminals d'aquells regidors feixistes d'aquell consistori feixista que en un plenari de la dècada dels seixantes i testimoniat en aquest mateix full digital pel cronista Rovira sentenciaren la desaparició de la muralla mussulmana amb aquell contundent "duros! lo que li fa falta a este ajuntament són duros i no muralles" i ahí ho tenim: l'edifici de la telefònica damunt la muralla. Maleïts siguen per sempre aquells que mercadejaren sense vergonya amb el nostre patrimoni històric.
La resta ja la saps licenciado anacardo: Qui siga burro que l'albarden.
Anarco - 24/09/2016
Así es Don brofec, sabia la historia del edificio de telefónica,y esos eran de los suyos esos brofecs satsumeros sin sensibilidad y con falta de respeto,así que ya sabes quien sea un paleto que escuche la Ramóna de Frenando Esteso.
Pere Peres - 25/09/2016
Per deixar en ridícul al licenciado anacardo sols cap copiar i pegar les seves paraules. Sols copiar i pegar: "en el pasado de nuestra ciudad se hicieron cosas mas utiles (...) la creacion de la avenida Santos Patronos o avenida Luis Suñer" (SIC) i tot seguit "esos brofecs satsumeros sin sensibilidad y con falta de respeto" O siga, que primer alaba els que esborraren la muralla de la trama urbana per sempre més i tot seguit passa a insultar-los sense inmutar-se... Licenciado anacardo la teva manca de pundonor i dignitat t'etiquen com el que ets: un troll del PP que té com a únic objectiu el entrar a ESD a difamar l'acció de govern del tripartit; un covard anònim que repeteix com l'all-i-oli les mateixes estupideses de que si Enver Oxha o la figa sa tia. Un covard anònim que no té cap interés en entablir un debat coherent esgrimint arguments sinó que allò únic que fa és repetir-se, desdir-se i provocar vergonya aliena.
Un pepero. Què més voleu que us diga?
Anarco - 25/09/2016
Sr prepotentes es usted un mal educado,grosero,soez,mal hablado ,brofec,un acomplejado por no haber estudiado ,vayase a pastar y le aconsejo conozca mas mundo salga de la contorna,pues su amplitud de miras es similar a la de Belén Esteban,
VJ - 25/09/2016
Pere Peres, malparlat, maleducat i "la figa sa tia". De quina escola vens? Espere que si tens XXXXX no els portes a la mateixa escola
Iván - 25/09/2016
Pere Peres, arreeeee haca! Estás para competir en Tiro y Arrastre. Modérate
Pere Peres - 25/09/2016
I la soldadesca àgrafa pepera és desvetla entre bafarades d'ametla agra per recitar-me un salm de brams d'ase i que, dit sia de pas, és l'unica cosa que saben fer bé.
Anacardo, ensenya't a escriure home perque fas el ridícul pel que escrius i també per com ho escrius.
Uvejota, un altre que se'n va al moro. En cap dels teus escasos i miserables comentaris has estat capaç d'escriure un parell de línies sense que l'Administrador t'haja hagut de censurar. Serà ruc
Iván anava a desestabular-te però de sobte m'ha pres mandra. Et deixe per a un altre día. Mentrimentre espera'm enfilat a cap de pessebre.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal