Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 24 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Almudéver rebent de mans de l'alcalde l'insígnia d'argent de la ciutat
Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 PSPV-PSOE i EU-Alzira demanen proposar al Brigadista Internacional Joseph Almudéver com a candidat a la distinció de la Generalitat del 9 d'Octubre

Als seus 97 anys, l’últim brigadista viu ha estat capaç de recórrer durant 15 dies els instituts i les poblacions de les nostres comarques relatant les seues vivències i experiències


 

 .-000444

Enguany es compleixen 80 anys des de l'inici de la mal anomenada Guerra Civil, en la qual molts valencians i valencianes van defensar la II República del colp feixista, entre ells Joseph Almudéver Mateu, brigadista internacional molt vinculat a la nostra comarca, al que l’Ajuntament d’Alzira va reconèixer als brigadistes en un acte institucional, per primera vegada des de la dictadura i del restabliment de la democràcia a Alzira.

Joseph no sols va combatre durant la guerra defensant la II República, sinó que continua defensant els seus ideals fins hui. Als seus 97 anys, es tracta de l’últim brigadista viu, ha estat capaç de recórrer durant 15 dies els instituts i les poblacions de les nostres comarques, relatant les seues vivències i experiències. Des del PSPV-PSOE i EUPV instem la Generalitat Valenciana que li concedisca el pròxim 9 d'Octubre "la més alta distinció de la Generalitat" en honor als seus mèrits contrets en defensa de la II República al brigadista i milicià, Joseph Almudéver Mateu, per la seua trajectòria com a milicià primer, ferit de guerra, brigadista internacional, represaliat i lluitador antifeixista sempre.

PSPV-PSOE Alzira
EU-Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

.-000429
.-000276 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal