Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 24 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira ha reconegut als i les esportistes alzirenys en la 2a Gala de l’Esport

La celebració d’esta gala era una reclamació dels clubs i una aposta clara de la regidoria d’Esports


 

 

 

La Gala, celebrada ahir, va omplir el Gran Teatre amb els representants dels diferents clubs de la ciutat i públic en general per a retre homenatge a l’esport i a l’esforç i la dedicació dels i les esportistes. La celebració d’esta gala era una reclamació dels clubs i una aposta clara de la regidoria d’Esports.

La Gala, presentada pel periodista David Chordà, va començar amb un minut de silenci per Agustín Pérez Calafat, esportista alzireny que va faltar dijous d’esta setmana. Els primers diplomes que es lliuraren foren els que els clubs participants de la gala havien decidit, 26 esportistes i equips varen ser reconeguts.

A continuació es va fer un reconeixement a dos entitats, Creu Roja i Protecció Civil, que no són esportives però que tenen una participació decisiva per al bon desenvolupament dels diferents esdeveniments esportius que s’organitzen a Alzira.

La tercera part de la Gala va començar amb els premis a la millor esportista i al millor esportista de l’any. Els guardonats són l’atleta Davinia Albinyana i el judoca Alberto Varela. Per últim, s’atorgà  el Guardó Illa del Xúquer, que reconeix la trajectòria esportiva. L’anunci del guardonat ho va fer el futbolista alzireny Raúl Albentosa que, tot i no poder participar personalment a la Gala, no volia perdre l’ocasió de participar-hi amb un vídeo. El Guardó Illa del Xúquer va ser per a Tomás Pardo, tot un referent al món del rugby. Cal recordar que este últim guardó serà la proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre.

La Gala va ser tot un èxit de participació i d’assistència de públic. Des de l’Ajuntament volem agrair l’assistència del Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, així com als clubs, al Consell de l’Esport d’Alzira i a la ciutadania que ha volgut participar d’este reconeixement públic. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Lesionado - 24/09/2016
Allí estuve y de lleno nada de nada..... Un cuarto de entrada y prou....,
Naranja - 24/09/2016
El Ayuntamiento reconoció a los deportistas... ahora falta que la Concejal de Deportes Aida Ginestar simplemente los conozca y en mucho casos se interese por ellos ...
Pepe - 25/09/2016
¿Dónde dice que estuvo lleno? Pone que fue un éxito de asistencia de público. Y de un cuarto de entrada parece que no sabes contar. El patio de butacas estaba prácticamente lleno y por los laterales y atrás también había gente. Más de 50% de participación y el año que viene más, cuando ya sepan los clubes la gente que pueden llevar.
Ernesto - 27/09/2016
Que no estuvo lleno el gran teatro, esta claro que como estas lesionado no fuiste y no lo vistes, perdonado estas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal