Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto: Miguel Ángel Martínez | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La huitena edició de la Fira Comercial d'Alzira Oberta tanca amb un dels millors resultats d’assistència

"La secció de l’automòbil ha sigut una de les més espectaculars, ja que este any han ampliat la zona d’exposició de cotxes amb la participació de tots els concessionaris d'Alzira"


 

.-000403
El passat cap de setmana se celebrava la huitena edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta", una iniciativa de la Regidoria de Comerç, amb la finalitat de dinamitzar el sector comercial a la nostra ciutat.

Amb una participació de 43 comerços, esta fira ha tingut una de les millors respostes de públic, ja que anava acompanyada d'un complet programa d'activitats tals com: exhibicions, animació infantil, contacontes, zumba i anamorfosi, entre d’altres.

La inauguració va anar a càrrec de Conxa García, diputada d'Assessorament Municipal, Assistència, Defensa en Judici i Plans d'Ocupació; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç; Pepe Villalba, president de l’associació Empresarial i membres d’esta, juntament amb els representants de Moros i Cristians La Vila d'Alzira, Pepe Jordán i Adela López, amb Juani García, Na Violant 2016, aprofitant que el passat 9 de setembre van aconseguir la catalogació de Festa d’Interés Turístic Local. També hi van estar presents diferents regidors de l'equip de Govern i dels partits de l'oposició. A més, l’actor alzireny Àlex Gadea no va voler perdre l’ocasió de visitar esta Fira i compartir amb els seus veïns i veïnes la vesprada de disssabte.

La secció de l’automòbil ha sigut una de les més espectaculars, ja que este any han ampliat la zona d’exposició de cotxes nous, quilòmetre zero i seminous a l'aire lliure amb la participació de tots els concessionaris d'Alzira amb ofertes especials.

Els  carrers Faustino Blasco i Costa acolliren el ja tradicional Mercat Medieval, amb varietat de productes, així com un ampli programa de propostes amb motiu de la festa de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Comerç, Turisme i Patrimoni Cultural, ha valorat molt esta nova edició de la Fira Comercial, per diferents motius. “L’Ajuntament d’Alzira està més que satisfet del resultat de la huitena edició d’esta Fira Comercial, Alzira Oberta. Som molts els que hem vist la gran resposta per part dels comerços i sobretot pel gran nombre de públic, que este any ha superat les expectatives. Donem l’enhorabona al gremi de forners d’Alzira, per la bona acollida i resposta que ha tingut la promoció de la reganyà, un producte que vol aconseguir la seua marca de qualitat de la Generalitat Valenciana i convertir-se així en un dels productes típics d’Alzira. Evidentment,  vull felicitar de nou l’associació de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, no sols per la seua catalogació de Festa d’Interès Turístic Local, sinó també per la gran entrada del dissabte, sens dubte la més espectacular que han realitzat fins ara.”

Aguilar continua dient que “la finalitat d’esta classe d’esdeveniments, com es la Fira Comercial, no és una altra que fomentar l’economia local, la diversitat, la promoció dels nostres articles i productes, crear ambient i oportunitat per a créixer. I traure el comerç al carrer és una de les moltes opcions de les quals disposem. Gràcies a tots els comerciants que confien, tant en l’Ajuntament com en l’associació empresarial, que any rere any intentem que la Fira Comercial arribe cada vegada més lluny.”

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000070                                               .-000130
               
 .-000401                                                              .-000132




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

harto - 04/10/2016
me parece muy bien y estoy a favor de este tipo de ferias, pero por favor que las pongan cada año en un barrio de Alzira.
Los vecinos de los alrededores de luis suñer y adyascentes estamos hartos de tanta restricción de tráfico. l
También tienen derecho a hacer " cajón " los demás establecimientos de Alzira.
A ver si hya suerte.
MUY HARTO - 05/10/2016
Estoy a favor de estas iniciativas, pero cuando se hacen estas ferias, hay que pensar también en los daños colaterales que se producen, en este barrio ya estamos cansados con todos los eventos que se realizan, hay que contar que la feria realmente no son tres días, realmente son cinco días (miércoles, jueves, viernes, sábado, domingo ) días que no hay manera de poder estacionar en todo el barrio, ya padecemos todas las semanas el dichoso mercado, por lo menos podría ser alterno con otros barrios de la ciudad, así no lo padecen siempre los mismos vecinos año tras año, o bien se puede situar en otras zonas que no perjudique a nadie, como puede ser zona nueva de Tulell, recinto ferial. Creo que cuando se hace algo se pensara con los demás, todos viviríamos mejor.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal