Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 5 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira ha instal•lat 17 contenidors nous de cartó i envasos en diferents punts de la ciutat

"En general Alzira té una bona nota en matèria de reciclatge, encara que cal millorar les xifres per a preservar el nostre entorn i inculcar bons costums de consum a les noves generacions"


 
 

 .-000444 

 

L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria de Serveis Públics, conjuntament amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna, han pres la decisió d’incrementar en 17 la quantitat de contenidors destinats al reciclatge, tant de paper i cartó com els d'envasos lleugers. Amb la instal•lació d'estos nous contenidors es pretén afavorir les tasques de reciclatge  al veïnat d'Alzira.

Si atenem a les xifres, cal assenyalar un repunt a l'alça en els últims anys: en 2014 hi havia 136 contenidors i es van arreplegar 577.082 quilos; en 2015 augmentà a la xifra de 141 contenidors i una quantitat de 584.833 quilos; pel que respecta a este any, des de  gener fins a agost de 2016, la quantitat de quilos arreplegada és de 346.823. 

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, assenyala que "En general Alzira té una bona nota en matèria de reciclatge, encara que cal millorar les xifres per a preservar el nostre entorn i inculcar bons costums de consum a les noves generacions, i això és cosa de tots. També hem de recordar als ciutadans que quant més reciclem menys es pagarà de taxa.”

Les ubicacions del nous contenidors son:

Tres unitats al llarg de l’avinguda Sant Patrons, dos a l’avinguda Gabriela Mistral, dos al carrer Verge de la Murta, I un als següents carrers: Carrer Sueca, Av Pare Pompili Tortajada, Carrer Lepanto, Carrer Radiofonista Alfonso Rovira, Carrer Unió, Carrer Clara Campoamor, Av Sants Patrons, Carrer Dr Ferran, Carrer Mestre Palau, Carrer Dr José González, Carrer Jesús Álvarez, Carrer Arquebisbe Vich/Hort dels Frares, Carrer Cordellers, Av Vicent Vidal, Rotonda Casal Fester, Carrer Ben Jafacha, Carrer Massalaves, Av Dret de Reunió, Carrer Cristòfol Monterde.

La sensibilització i conscienciació és prioritària per tal de seguir incrementat les xifres de reciclatge.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal