Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca es manifesta contra el trasllat del Jutjat Penal 15, amb seu a Alzira

La decisió de suprimir esta seu judicial no pot suposar sinó un empitjorament i una pèrdua de drets per a tots els afectats


 

 .-000444 

Davant la possibilitat del trasllat del Jutjat Penal 15, amb seu a Alzira, a la ciutat de València, trasllat que s'adverteix imminent, pel caire que estan prenent els esdeveniments, aquest Col•legi Professional, tant per sentir-se afectat -per una qüestió de proximitat- com per una qüestió de solidaritat amb el nostre Col•legi Germà d'Alzira, es veu en l'obligació d'efectuar el següent comunicat:

La justícia, en el seu concepte d'Administració Pública al servei del ciutadà, ha d'estar sotmesa als principis constitucionals de descentralització i desconcentració, entre d'altres.

La decisió de traslladar, i per tant suprimir a Alzira, una seu judicial, que gaudeix per a les poblacions afectades i les limítrofes, d'aquests principis, no pot suposar sinó una minva, un distanciament entre el ciutadà i l'administració de justícia, en definitiva un empitjorament i una pèrdua de drets per a tots els  afectats.

Per tant, ens veiem en l'obligació de secundar i donar suport a qualsevol actuació de l'ICA Alzira, en defensa, tant dels interessos del col•lectiu professional que el composa, així com dels ciutadans i les poblacions per als quals amb tant afany i dedicació presta els seus serveis.

Serveixca, doncs, la present, per a mostrar la nostra solidaritat amb els afectats, i la nostra més rotunda oposició a la pèrdua d'uns drets, que ens semblen fonamentals i que es veurien trencats de portar a efecte la supressió d'aquest Jutjat.

Jesús S. Muñoz Carrasquer

Degá del Il-lustre Col-legi d’Advocats de Sueca

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

.-000435
 .-000189

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal