Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 4 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Amnistia Internacional de La Ribera participa este dissabte en la VIII Fira d'Associacions d'Alzira

Amb un taller on es tractarà "de una manera lúdica i interessant alguns dels mes importants dels 30 articles que composen La Declaració Universal dels Drets Humans"


 
Los mejores servicios y profesionales
Asesorías y gestorías en Alzira
Autoescuelas en Alzira
Centros de estética, peluquerías y belleza en Alzira
Hornos y pastelerías en Alzira
Inmobiliarias en Alzira
Moda y complementos en Alzira
Motor en Alzira. Talleres y concesionarios
Restaurantes, cafeterías y bares en Alzira
Seguros en Alzira

  

Des de Amnistia Internacional La Ribera volem fer-vos saber que estarem a La Plaça Major i anem a realitzar unes activitats dins la Fira d’Associacions d’Alzira el dia 5 de novembre.

Farem un taller : Passaport Dels Drets Humans, on es tractarà de una manera lúdica i interessant alguns dels mes importants dels 30 articles que composen La Declaració Universal dels Drets Humans

Es podrà signar el Manifest # Jo Acull / # Yo Acojo .pels drets de les persones refugiades.

Des d'Amnistia Internacional, hem decidit impulsar el manifest #YoAcojo #Jo Acull. Perquè estem en contra dels abusos que estan patint les persones refugiades, i pensem que podem i hem d'acollir-les. Llegeiel manifest i suma-t'hi.

 

Manifest

#Joacull: volem un lloc segur per a les persones refugiades

Des d'Amnistia Internacional, hem decidit posar en marxa el manifest #JoAcull. Perquè estem en contra dels atropellaments que estan patint les persones refugiades, i pensem que podem i hem d'acollir.

Els que signem aquest manifest volem acollir. I considerem que Europa no està donant la resposta adequada a les persones refugiades. Al contrari, tot el seu esforç fins ara s'ha centrat a protegir les fronteres i convertir Europa en una fortalesa.

La conseqüència d'aquesta absurda situació és que centenars de milers de persones es veuen empeses a emprendre viatges perillosos per mar o terra que poden costar-los la vida. Milers ja no podran explicar la seva història perquè moren en el camí, moltes vegades ofegades. Altres s'han quedat atrapades en campaments de refugiats, sobrevivint en condicions extremadament difícils.

Especialment tràgica és la situació de dones i nenes exposades a explotació i violència sexual, i la de les persones en situació de major vulnerabilitat, com per exemple, les que tenen una discapacitat. Totes elles han vist retallada la vida que portaven i s'enfronten a abusos i violacions dels seus drets que mai haguessin imaginat. Per no parlar de les milers de famílies que s'han trencat i que a sobre pateixen rebuig en els països que haurien oferir-los una acollida digna.

Volem que els països de la Unió Europea, i Espanya com a part d'ella, garanteixin a les persones refugiades el suport que els correspon, que facin un pas endavant, que escoltin la nostra veu, que S'ACULLIN.

Volem que Europa cridi #JoAcull.

Per això, demanem al govern d'Espanya:

-Que garanteixi una resposta ràpida per a les persones refugiades i sol•licitants d'asil que arriben a Europa, bé per terra, bé per mar.

-Que compleixi les seves obligacions internacionals i augmenti el nombre de places de reassentament, especialment per a dones, nenes i persones en situació d'especial vulnerabilitat.

-Que garanteixi unes condicions d'acollida dignes.

-Que es comprometi a impulsar mesures que garanteixin el dret d'asil i l'establiment de rutes legals i segures perquè ningú hagi de arriscar la seva vida a la recerca de refugi.

Amnistia Internacional de la Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000295
.-000306
.-00367

.-000373

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividadesColectivos y Agrupaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal