Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 7 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El femení del Nou Bàsquet Alzira aconseguix el lideratge

Victòries de gran mèrit les aconseguides pels dos equips sèniors, masculí i femení, del NB ALZIRA, que serveixen per a deixar tots dos en llocs de privilegi a la classificació


 
 .-000437

L’equip masculí visitava la pista del líder invicte Restaurante La Carreta C.B. Chiva. La primera meitat va resultar de gran igualtat, sense que cap dels dos equips fora capaç de distanciar-se més de 5 punts a l’electrònic. Els alzirenys mostraren des de l’inici les sues senyes d’identitat: ritme intens, pressió defensiva i rapidesa per al contraatac que serviren per contrarestar la superioritat física dels locals, però el poc encert en el tir provocava que arribaren al descans amb una exigua diferència de 2 punts (28-30).

En el tercer quart els blaugrana desplegaren el seu millor joc, amb nombroses recuperacions de baló i les primeres transformacions des de la línia de 6,75, la qual cosa el va permetre encarar l’últim quart amb una valuosa renda de 12 punts (39-51).

Eixa diferència es va mantindre durant els 5 primers minuts de l’últim quart, amb una escassa producció ofensiva per part dels dos equips però l’equip de Xiva aprofitava el descens en l’intensitat defensiva del visitants per retallar distàncies i col·locar-se 51-53 a falta de poc més de 2 minuts. Un final d’infart estava servit però afortunadament els alzirenys tornaren a posar-se el mono de feina i gràcies a l’encert d’Ivan Salom des de la pintura i de Dani Pelufo en el tir lliure, que va acabar firmant un excel·lent 8 de 9, aconseguien tancar el marcador amb el 53-59 definitiu.
Per la seua banda l’equip femení rebia al Pérez Puig al líder del grup E de categoria autonòmica, Dènia Basquet-Delikia Sport, que al igual que les alzirenyes contava per victòries els seus 4 partits.
Les xiques de Dani Cuenca no tingueren una bona entrada al partit però després d’un parcial advers de 2-11 en els 5 primers minuts, aconseguien refer-se i reduir distàncies per arribar a la fi del primer quart 11-15. La remuntada va continuar fins al minut 3 del segon quart en que les alzirenyes igualaven el marcador a 17, i també amb empat a 25 s’arribava al descans.
Gràcies a una bona defensa molt centrada en la capitana visitant que havia liderat l’anotació del seu equip, Alzira es posava per davant primera vegada en el partit als 5 minuts del tercer quart (29-28), diferències mínimes a favor d’unes i altres que auguraven un final de partit molt ajustat i amb màxima tensió. Ja en l’últim quart a falta de 4 minuts les de la Marina cobraven un xicotet avantatge de 4 punts (41-45) que donada la igualtat dels dos equips podia resultar definitiu, però de la mà de Carmen Serra (9 punts amb dos triples en l’últim quart), les alzirenyes protagonitzaren un final espectacular i amb un parcial de 10-0 acabarem guanyat el partit 51-45. Amb esta victòria l’equip femení del N.B. Alzira ocupa en solitari el primer lloc del seu grup. 
Nou Bàsquet Alzira

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal