Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 8 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El cicle de conferències dels Ciutat d’Alzira arriba a la recta final

Aquest divendres, 11 de novembre, tindrà lloc el tradicional sopar de lliurament dels guardons


 

.-000025

El cicle de conferències dels XXVIII Premis Literaris Ciutat d’Alzira arriba a l’última setmana, i la creació d’àlbums il·lustrats i la relació entre ciència i tecnologia seran els temes al voltant dels quals giraran les ponències que posaran punt final a l’edició d’enguany. Així, demà dimarts, 8 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc el diàleg «La creació d’àlbums il·lustrats» entre la il·lustradora d’èxit Rocio Bonilla i Gonçal López-Pampló, director literari d’Edicions Bromera, sobre el complex procés de creació dels àlbums il·lustrats per la combinació del codi visual i el lingüístic. A més, Bonilla, una de les il·lustradores amb més projecció internacional actualment, ens descobrirà també els diferents vessants del seu treball artístic.

L’última conferència tindrà lloc dijous, 10 de novembre, també a les 19 h, i serà presentada per la periodista Reis Juan. Amb el títol «Ciència per a millorar el món», el professor i divulgador científic i Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General Pedro Gómez-Romero, ens convidarà a fer un viatge fascinant per a descobrir els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat. Hi ha moltes formes de canviar el món, de fet, tots el canviem cada dia, però els descobriments científics o el desenvolupament de noves tecnologies possibiliten transformacions radicals i incommensurables en la nostra societat.

Arribem així a la recta final dels actes entorn dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, que clouran amb el tradicional sopar que tindrà lloc divendres, 11 de novembre, en el qual coneixerem tots els guardonats d’aquesta edició en les diferents modalitats. Tots ells rebran l’estatueta commemorativa dissenyada per Manuel Boix. Ja són públics els guanyadors de l’XI Premi de Teatre Palanca i Roca - que ha recaigut en Marta Buchaca, per l’obra Una família normal , del XXI Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i del XXI Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, que han distingit a Silvestre Vilaplana, per Els colors de l’arc de Sant Martí, i a Carles Cano, per El desbaratat conte dels fesols màgics, respectivament.

Edicions Bromera
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000403

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal