Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.579
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Regidoria de Polítiques d’Igualtat organitza dos conferències sobre els drets de les dones a Alzira

L’entrada a les conferències, que tindran lloc el 9 i 15 de novembre, és lliure i se celebraran a les 18 hores a l’Aula 2 de la segona planta de la Casa de la Cultura


 
.-000403

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat  de l'Ajuntament d'Alzira organitza dos conferències  sobre els drets de les dones que seràn impartides impartides per l’advocada Maria Murgui Gabarda.

Dimecres 9 de novembre: parlarà sobre “Els drets de les dones en matèria sexual i reproductiva: enfocament legal, sexològic i sociològic”.

Dimecres 15 de novembre: la conferència tractarà sobre “Dones i (in)seguretat: l’exercici dels drets en els espais públics i privats”.

L’entrada a les conferències, subvencionades per la Diputació de València, és lliure i se celebraran a les 18 hores a l’Aula 2 de la segona planta de la Casa de la Cultura d’Alzira.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


 .-000137

.-000188
.-000228

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Anita - 09/11/2016
Eu comente en esta noticia perque es la que miyor li pega perque parla de igualtat i yo vull reclamar igualtat com tots els españols que no paguen la tasa de basura que paguem asi i es que el Psoe ba agarrar moltes firmes pa llevarla i ara que estan ells en els de Podemos no lan llevat i enguañ encara hem pagat mes , pero si volgueren si que la podien llebar perque arreplegaren moltes firmes pa llevarla i no lan llevat i aixo no es igualtat com els atres españols que no la paguen
En hora bona a Podemos i Asquerra Unida perque per fi han guañat els seus partits dels republicanos en America , pero alli a pasat com asi que han guañat els que menos votos tenen perque la ley electoral tame es inchusta alli com asi , pero ara no san queixat els de Podemos perque els combenia

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal