Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 16 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Nou Basquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els equips del Nou Bàsquet Alzira guanyen amb claredat

L'equip femení va resoldre amb rapidesa la seua visita a la pista del últim classificat CB, el Jávea, mentre el masculí guanyà al CB Manises B per 73-50


 

 .-000437

Després de l’important victòria aconseguida a casa del líder la setmana passada l’equip masculí tenia un partit teòricament fàcil davant CB Manises B, un dels equips de la part baixa de la classificació. Els alzirenys es posaren de seguida per davant, però les diferències no anaren més enllà dels 6 punts. Però en els últims minuts del primer quart, Manises va començar a imposar el seu ritme, retallant distancies, 15-14 a la fi del primer quart, i arribant a posar-se per davant abans d’anar-se’n al descans (28-29).

El pas pels vestidors va resultar providencial per als blaugrana. La seua defensa pressionant servia per recuperar nombrosos balons, eixir al contraatac i obtindre un parcial de 11-0 en 4 minuts. Recuperada l’iniciativa i l’encert en el tir, els jugadors d’Alberto Lahoz desplegaren al llarg de tota la segona part el seu millor joc en el que portem de temporada per acabar imposant-se clarament per 73-50.

L’equip femení va resoldre amb més rapidesa la seua visita a la pista del últim classificat C.B. Javea. Si bé el primer quart va resultar prou igualat (12-18), en el segon les xiques de Dani Cuenca endossaven un parcial demolidor (7-26) que els permetia anar-se’n al descans 25 punts dalt i amb el partit practicament resolt.

Poca història va tindre la represa en la que després d’un relaxat tercer quart amb molt poca anotació per part dels dos equips (8-9), les alzirenyes tornaren a posar la quinta marxa els últims 10 minuts per acabar tancant el partit amb un contundent 35-77.

Les xiques del N.B. Alzira continuen al capdavant de la classificació del grup E de categoria autonòmica amb un balanç de 6 victòries i cap derrota. La propera setmana defensaran esta posició de privilegi davant el Platges de Tavernes que visitarà el Pérez Puig dissabte proper a les cinc de la vesprada.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

                

.-000271                                                         .-000019 

`

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal