Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 16 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Gallera acull el dissabte 19 de novembre la III Marató de Donació de Sang

Les persones majors de 18 anys que vullguen donar sang podran fer-ho en de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores


 

.-000454

S’ha celebrat este matí al Saló Daurat de La Gallera la roda de premsa de presentació d’esta activitat solidària organitzada pel Círculo La Gallera Joven, el Círculo Alzireño i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, en col•laboració amb l'Ajuntament d'Alzira i la Universitat Catòlica de València San Vicente Mártir.

A la presentació han assistit Salvador Collado, president del Círculo Alzireño, David J. Hevilla, president del Círculo La Gallera Joven, Cristina Arbona, directora del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, Cristina Ferrer, representant de la Facultat d’Infermeria de la Universitat Catòlica de València, i Albert Furió, regidor d’Economia, Hisenda i Joventut de l’Ajuntament d’Alzira.

L'objectiu d'esta iniciativa de caràcter purament solidari és aconseguir les 200 donacions de sang en un sol dia. A més, esta activitat servirà per a conscienciar la població de la importància que té la donació per a millorar la qualitat de vida o inclús salvar la vida d'altres persones. Cal destacar que els hospitals de la Comunitat Valenciana necessiten al voltant de 700 donacions diàries de sang.

En este sentit, les persones majors de 18 anys que vullguen donar sang podran fer-ho en La Gallera d'Alzira (c/ Escoles Pies, núm. 1) el pròxim 19 de novembre en horari de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores. Les extraccions de sang seran realitzades per personal especialitzat del Centre de Transfusions. Els requisits mínims per a poder donar són tindre entre 18 i 65 anys, gaudir d'un bon estat de salut i no acudir a donar en dejú. A més, totes les persones que acudisquen rebran un obsequi i participaran en distints sortejos gràcies a la col•laboració de diferents empreses locals de la població d'Alzira com ara Cines El Punt, Edicions Bromera i moltes més.

A més, en xarxes socials (amb les etiquetes #maratonsangrealzira i #objetivosangre) s'actualitzaran periòdicament les dades de la donació.

Durant la presentació d'esta iniciativa s'ha realitzat una crida general a ciutadans, pacients, professionals sanitaris i mitjans de comunicació a participar en esta activitat, a fi que esta iniciativa compte amb una alta participació.

El passat 2015 s’obtingueren quasi 1.800 unitats de sang i 204 donants nous i fins ara , en 2016, ja són 1.500 les unitats registrades i 161 persones que s’han decidit a donar.

Tots els mesos es realitza a Alzira una campanya de donació de sang en què s’impliquen diversos agents socials. Així es realitzen donacions en el Centre de Salut, Centre d’Especialitats, Hospital de la Ribera, la UD Alzira, la Universitat Catòlica, Col•legi Sants Patrons, Centre Cultural Islàmic, Grefusa, Amcor Flexibles, Falla Les Cantereries, Falla Albuixarres, Falla Doctor Ferran...

Pel que fa als maratons que ara ens ocupen, des de fa tres anys es convertixen en un acte social no només per la població mobilitzada sinó per la implicació de comerços de la localitat i diversos agents socials que patrocinen l’esdeveniment. Esta és la tercera de les campanyes extraordinàries organitzades amb èxit. Va començar el 2014 i es presentaren 186 voluntaris. L’any passat acudiren 206 donants i s’espera que dissabte es complisquen les màximes expectatives.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a

les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 .-000137

.-000188
.-000228

.-000079

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismoSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal