Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’exposició Open Natura arriba a la Casa de la Cultura d'Alzira

Demà divendres s'inaugura una mostra amb intervencions artístiques a la natura protagonitzada pels artistes plàstics que integren el projecte OPEN NATURA


 


.-000189

El passat diumenge 23 d’octubre s’inaugurava a la Murta la mostra d’intervencions artístiques a la natura protagonitzada pels artistas plàstics que integren el projecte OPEN NATURA en la seua cinquena edició. Com ja es va anunciar, aquest projecte constava de dos exposicions, la realitzada a la Murta i l’exposició en sala que s’inaugurarà la vesprada d’este divendres, 18 de novembre, a la Casa de la Cultura.

Arístides Rosell, Bichobola - Creativo, Dilena Díaz, Elena Martí, Ferran Capilla, Inmaculada Abarca, José Juan Gimeno, Maite Bäckman, Mario Molins, Miguel Ángel Aranda i Vicent Marco presentaran les seues creacions relacionades amb anteriors edicions d’aquest projecte expositiu acompanyades de les fotografíes respectives que mostren cadascuna d’aquestes intervencions instal•lades a l’espai natural triat en aquell moment pels artistes. Podrem fer així un recorregut històric per la trajectòria d’Open Natura.

Segons el seu coordinador, José Juan Gimeno, Open Natura arranca des del respecte cap al medi ambient, però referma la seua intervenció en la naturalesa d'una forma fonamentalment artística. Amb el precepte que l'obra instal•lada dialogue amb el paisatge o espai que el rodeja, la seua particularitat mediambiental i el seu context social.

Open Natura vol invadir l'espai des de la individualitat artística,  amb una proposta de grup eclèctica i materials variats, que en cap cas perjudiquen el medi natural. Les especials característiques del Paratge de la Murta, Alzira, el convertixen en enclavament idoni, on discorre el passeig del caminant, trobant-se entre la cultura del lloc intervinguda artísticament per diferents artistes de la geografia espanyola i de fora  de les nostres fronteres.

Les intervencions realitzades a la Murta, encara que ja transformades pels agents atmosfèrics i per la intervenció humana, encara poden ser visitades.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000373




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal