Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
miércoles, 23 de noviembre de 2016
1

Continua la bona ratxa del NB Alzira

Les xiques de Dani Cuenca tingueren una eixida fulgurant i amb un parcial inicial de 10-0 prengueren ràpidament el comandament del partit

.-000432

El Sènior Femení del N.B. Alzira tornava a sumar una nova victòria davant Platges de Tavernes. Les xiques de Dani Cuenca tingueren una eixida fulgurant i amb un parcial inicial de 10-0 prengueren ràpidament el comandament del partit. Les de La Vall aconseguiren refer-se i rebaixar mínimament el desavantatge a la fi del primer quart (22-14). L’encontre va continuar amb certa igualtat fins als 4 minuts del segon període (27-19). A partir d’ací les alzirenyes començaren a posar terra pel mig i un parcial de 24-1 en 6 minuts deixava l’encontre pràcticament sentenciat al arribar al descans (51-20).

Amb la tranquilitat que donava el marcador, l’entrenador local va aprofitar la segona part per practicar defenses alternatives i sistemes diferents de cara altres partits. Tot i això les locals continuaren augmentant el seu avantatge fins el 80-38 final.

Una setmana més, gran partit de totes les jugadores del N.B. Alzira en el que destacaren en l’apartat anotador Esme Amargós i Carmen Serra amb 15 punts cadascuna, així com la júnior Leles Luís, autora de 14 punts.

La pròxima setmana intentaran mantindre el lideratge a la pista de CB Nou Amics de Pego.

Per la seua banda, el Sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira aconseguí aquest diumenge la seua sisena victòria consecutiva en derrotar al CB Jovens Del Grao per 36-65. Ja des de l’inici del partit els alzirenys es mostraren superiors gràcies al seu ritme de joc intens, encara que al descans la diferència en el marcador encara feia pensar en una reacció local (18-29). No obstant això, uns moments puntuals d’encert dels blaugrana i errors de l’equip local sentenciaren el partit a favor dels riberencs. Amb aquesta victòria, el Nou Bàsquet Alzira se situa segon en solitari amb un balanç de 6 victòries i 1 derrota, una victòria d’avantatge sobre Chiva, Aldaia i Mislata.

Les dos properes jornades es presenten especialment emocionants, ja que els alzirenys jugaran com a locals contra dos dels seus perseguidors, Mislata i Chiva, respectivament. L’equip d’Alberto Lahoz tindrà l’oportunitat de donar un cop d’autoritat i consolidar-se en la part privilegiada de la classificació.