Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El sènior femení del Nou Bàsquet Alzira torna a guanyar

Dissabte proper deuran vèncer a CB Verger per gaudir de les vacances de Nadal en este lloc de privilegi


 


.-000455

Després de l’entropessó de la jornada anterior contra Pedreguer, les xiques del N.B. necessitaven imperiosament guanyar el seu partit a Pego per no despenjar-se dels llocs capdavanters, i les xiques de Dani Cuenca no fallaren dissabte en un partit molt físic i dur que acabaren guanyant per 59-69.

Les alzirenyes es posaren ràpidament per davant, superant la tancada defensa en zona de les pegolines i aconseguint un avantatge de 9 punts a falta de dos minuts per a la fi del primer quart però la reacció local no el deixava anar més enllà , de manera que després d’haver-se posat a tan sols 2 punts en el segon quart, s’arribava al descans amb un 29-37 favorable a les blaugrana.

El partit va continuar amb la mateixa tònica en la represa, amb les alzirenyes sempre per davant però sense acabar de trencar el partit i així s’encarava el tram final de l’encontre amb un ajustat 57-60 a falta de 3 minuts per a la fí. En estos moments crucials saberen intensificar el treball defensiu i amb un parcial final de 2-9 acabaren emportar-se una merescuda i treballada victòria que torna a deixar l’equip al primer lloc empatat amb el Denia Bàsquet.

Com a nota positiva senyalar la reaparició de Marina Belda que tornava després de superar la lesió que l’havia tingut apartada de l’equip durant tres setmanes. Dissabte proper deuran vèncer a C.B. Verger per gaudir de les vacances de Nadal en este lloc de privilegi.

 
N.B. ALZIRA
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal