Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui divendres s'inaugura la tradicional fira que anuncien l’arribada del Nadal a la ciutat d’Alzira

Isabel Aguilar: "La Fira de Nadal a la nostra ciutat és un referent per a les poblacions i comarques veïnes, des de fa molts anys"


 
Los mejores servicios y profesionales
Asesorías y gestorías en Alzira
Autoescuelas en Alzira
Centros de estética, peluquerías y belleza en Alzira
Hornos y pastelerías en Alzira
Inmobiliarias en Alzira
Moda y complementos en Alzira
Motor en Alzira. Talleres y concesionarios
Restaurantes, cafeterías y bares en Alzira
Seguros en Alzira

  

Com ja és tradició a la nostra ciutat, cada mes de desembre el Recinte Firal s’ompli d’atraccions perquè grans i menuts disfruten de la velocitat, de les altures, dels jocs més tradicionals o els més innovadors, de la música, de la parada de borles, de les pomes amb caramel o dels xurros amb xocolate. Una gran oferta tant per a pegar un mosset com per a atrevir-se a pujar a eixa atracció que tant es resistix.

Encara que fa uns dies que els veïns i veïnes d’Alzira poden gaudir de la fira, no serà fins a hui divendres 23 de desembre, a les 18 h, quan es faça la inauguració oficial que, com cada any, comptarà amb les falleres majors d’Alzira i les seues corts d’honor, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera i els membres de l’entitat, així com la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, i altres membres de l’equip de Govern.

Segons la regidora de Festes, Isabel Aguilar, “la Fira de Nadal a la nostra ciutat és un referent per a les poblacions i comarques veïnes, des de fa molts anys. Hem d’estar orgullosos perquè continue sent així. L’Ajuntament treballa perquè en estes dates nadalenques tots i totes disfruten d’un ambient alegre, que tots els xiquets i xiquetes s’ho passen d’allò més bé amb les atraccions, dolços i bon ambient que es respira al Recinte Firal. En nom de l’Ajuntament d’Alzira convidem a tots i totes a disfrutar d’una fira que, continua formant part de la imatge festiva de la ciutat”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000188
.-000228

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Naranja - 24/12/2016
Referente ??? 3 euros por una subida de 4 minutos ??? es vergonzoso!! hagan algo por estas cosas y dejen del postureo de salir en la foto ... que ya estamos hasta el moño de ver tanta galería de foto pero tan poco trabajo, pónganse a TRABAJAR y sean SENSATOS de una vez.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal